Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-11-07, 13:28   #16
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Thumbs up Re: Help...ce sa cumpar?????

daca nu te da afara banii din casa ... eu zic un OPEL ASTRA ... adica este OK ca si masina + intretinerea foarte ieftina .... in rest bafta la alegerea pe care o vei face !!

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: [email protected]
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 22-11-07, 22:18   #17
mobiles_de

Stage 5

Default Re: Help...ce sa cumpar?????

Eu te sfatuiesc la VW...si opel e ok desi are probleme cu pompa de apa si cureaua de distributie...pe langa partea electrica de la geamuri si inchidere centralizata...ca sa nu vorbim de franele de spate . Insa fata de fiat e o comoara . Dar totusi parerea mea este VW golf 4...la 6500-7000 cu euro 4 sau de la 5000 cu euro 3 (D4).
mobiles_de is offline   Reply With Quote
Old 23-11-07, 18:13   #18
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Multumesc pentru informatii si cum ma ashteptam Opel ramane in preferintze acum ori dau avans 6000 pentru un astra gtc sau pentru o skoda in functie de cat o sa ma coste rata lunara :P shtie cineva cum functioneaza sistemu de leasing adica daca pun shi val reziduala si la sfarshitul leasing-ului nu mai dau banii predau mashina shi cu rata reziduala neplatita sa se considere avans pentru o alta care sunt cei mai tari in leasing? Mai ashtepT parerile voaste deoarece am primit 2 pm-uri cum sa mai tzin thread-ul deoarece anumite pers au cules informatii bune in vederea unei procurari de mashiana (daca staus a am gandesc cam pe la 6-7k vrea maj oamenilor sa cumpere o mashina cu anumite exceptzii )
hot_ice is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 17:04   #19
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Arrow Re: Help...ce sa cumpar?????

Quote:
Originally Posted by hot_ice View Post
Multumesc pentru informatii si cum ma ashteptam Opel ramane in preferintze acum ori dau avans 6000 pentru un astra gtc sau pentru o skoda in functie de cat o sa ma coste rata lunara :P shtie cineva cum functioneaza sistemu de leasing adica daca pun shi val reziduala si la sfarshitul leasing-ului nu mai dau banii predau mashina shi cu rata reziduala neplatita sa se considere avans pentru o alta care sunt cei mai tari in leasing? Mai ashtepT parerile voaste deoarece am primit 2 pm-uri cum sa mai tzin thread-ul deoarece anumite pers au cules informatii bune in vederea unei procurari de mashiana (daca staus a am gandesc cam pe la 6-7k vrea maj oamenilor sa cumpere o mashina cu anumite exceptzii )

valoarea reziduala este obligatoriu sa o platesti !! parerea mea este :
1. Daca vrei sa ai rata mica de plata pe an sa faci in asa fel incat sa platesti rata reziduala la sfarsit
2. Daca vrei sa scapi si sa ai rata reziduala inclusa in rate , exista riscul ca valoarea ratelor sa fie mai mare dar scapi la urma de valoarea reziduala
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 30-11-07, 13:15   #20
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Multumesc frumos...o sa ma interesez care e situatia in cazul in care vreau sa returnez masina dupa ce se termina leasing-ul adica sa se considere "vechea" mashina avans pentru una noua....acum o sa ma inteersezsi o sa revin pe luni marti cu noi informatii
hot_ice is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -