| Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
10-12-07, 05:21
|
|
|
Guest
|
Re: Import masini din USA
Quote:
Originally Posted by Transporter77
Stie cineva cum se poate aduce o masina din USA si cam cat ar costa ? As vrea sa aduc un eclipse gsx de acolo. am auzit ca trebuie platita si o taxa de 10% din valoare de catalog a masinii ?de unde pot sa aflu cat este ?
|
Cauta altceva,pentru Eclipse si Mazda(numai cele cu motoare rotative) nici un magazin care vinde motoare JDM nu ofera garantie,asta ar trebui sa iti dea de gandit.
|
|
|
|
10-12-07, 14:48
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by BC79AGA
Si eu as fi interesat sa-mi aduc o masina din state!Stie cineva daca merita ?
|
merita pentru ca pretul unei masini europene acolo este mai mic si masinile au mai multe optiuni, dar trebuie sa sti exact cat este taxa de prima inmatriculare si asta cu vama, transportul este de la 1000$ pana la 1500$ depinde in ce stat
|
|
|
10-12-07, 20:27
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by GSPI
taxa se plateste dupa norma de poluare !
Oricum BMW din 2006 este sigur euro 4,dar trebuie sa-i faca la RAR un test care sa ateste asta!
In afara de taxa de prima inmatriculare mai platesti 10%Taxa Vamala la valoarea in vama a masinii(este in functie de CC si an fabricatie/au ei in vama un catalog)
Daca vrei neaparat sa-ti aduci te pot ajuta cu transport!
0722171786
|
salut, vreau sa te intreb daca valoarea in vama a masinii se calculeaza dupa valoarea masinii de pe piata sau se calculeaza ca si cum masina ar fi noua? noi vorbim despre o masina second hand
p.s: cred ca i auzit despre scoaterea taxei pentru prima inmatriculare.
|
|
|
10-12-07, 20:35
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Transporter77
Stie cineva cum se poate aduce o masina din USA si cam cat ar costa ? As vrea sa aduc un eclipse gsx de acolo. am auzit ca trebuie platita si o taxa de 10% din valoare de catalog a masinii ?de unde pot sa aflu cat este ?
|
salut, ce eclipse vrei? an, motor, optiune...etc. pot sa te ajut, daca vrei ti-o aduc aici dar rezolvi tu cu taxele pentru vama numere...etc.
|
|
|
13-12-07, 23:03
|
|
|
Honda Driver
Stage 3
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Torque_16v
salut, vreau sa te intreb daca valoarea in vama a masinii se calculeaza dupa valoarea masinii de pe piata sau se calculeaza ca si cum masina ar fi noua? noi vorbim despre o masina second hand
p.s: cred ca i auzit despre scoaterea taxei pentru prima inmatriculare.
|
Valoarea in vama este aceea pe care o au ei in catalog si este in functie de capacitate cilindrica si an de fabricatie,asta chiar la masina sh.
Taxa nu se va scoate!!!
Aproape toti dealerii auto ,asociati APIA au legaturi politice.
Suntem prea mici pt ei.UE deabia acum se prinde de prostia care au factut-o cand ne-au primit!!!
Tariceanu va tine steagul sus cu ei orice s-ar intampla.
Bafta.
|
16-12-07, 16:23
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Torque_16v
vreau sa stiu, daca vreau sa primesc o masina din USA,de exemplu
BMW 330Ci an 2006, masina asta plateste taxa prima inmatriculare mai mult decat daca primesc o masina BMW 330Ci an 2006 din UE ????
|
fratzilor,sper sa ma corectati daca gresesc,dar normele de poluare Euro1....Euro 5,6.... sunt norme de poluare strict europene,de acolo vine si denumirea.
Dupa ce am intrebat un prieten care si-a adus mi s-a spus ca in mod normal se plateste vama 10% din val. de catalog,apoi se omologheaza norma de poluare,iar taxa de prima inmatriculare se plataste in fct. de cc si norma de poluare omologata.
Nu m-ar mira,la smenurile pe care la fac astia sa iti iasa norma non-eu,si atunci sa vezi tu taxa.
|
|
|
17-12-07, 11:41
|
|
Stock
|
Sunt foarte interesat de subiect si m-am mai interesat si pe alte forumuri.
Ce pot sa iti spun este ca am inteles ca omologarea se face la masinile care nu sunt pe listele cu Euro3 sau 4.
Aveti aici lista cu euro 3 : http://www.rarom.ro/cs-uploads/Liste_euro3.pdf
Deci daca aduceti un BMW fabricat in USA care se regaseste pe aceasta lista platiti doar vama si taxa de prima inmatriculare.
|
|
|
23-06-08, 00:27
|
|
Stock
|
Salutari! Si eu vreau sa imi aduc din state o Honda Accord Sedan 2008 noua. Nu vreau sa o inmatriculez in RO. Am parintii acolo care imi vor plati numerele in fiecare an.
Pot sa fac asigurare masinii la o companie de asigurari din romania?
Mai e valabila chestia cu scosul masinii din tara o data la 3 luni?
Ce conditii trebuia sa indeplinesc ca sa pot cicula cu numere americane valabile?
Banuiesc ca nu ar trebui sa mai platesc nici un fel de taxe in Ro daca circul cu masina cu numere sua?
Multumesc Mult!
|
|
|
15-07-08, 10:36
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Cei interesati de aducerea masinilor din sua imi pot trimite un mesaj pe privat, ii pot lamuri eu, cu asta ma ocup.
Last edited by KAB; 07-09-08 at 13:48.
|
|
|
26-08-08, 09:30
|
|
|
Buna ziua,
Pentru cei interesati, aducem la comanda orice model de autoturism, ATV sau motocicleta din USA. Exista si posibilitatea alegerii unui model din cele existente in garajul nostu din Germania! Oferin transport USA - Germania sau Romania, in containere speciale, in cel mai scurt timp.
Pentru mai multe detalii email : [email protected] (email provizoriu pana la lansarea site'ului) sau PM...pt cei interesati o sa las un numar de telefon!
PS Se pot aduce atat masini second hand cat si masini NOI!
Multumesc!
O zi buna!
|
|
|
26-08-08, 18:00
|
|
Stock
|
Intrati aici alegeti si dati un pm cu link la alegerea voastra. Raspunsul va contine pretul masinii (de obicei il putem micsora), transport, taxe, tot. Merita.
|
|
|
28-08-08, 15:43
|
|
|
Buna ziua,
O ruda vrea sa isi aduca 2 masini din SUA sa le folosim noi in Romania. Ma poate consilia cineva in privinta transportului si actelor ce tb facute?Imi tb un tel.
Multumesc
|
|
|
17-08-09, 19:43
|
|
Stock
|
poti da-mi spui cum imatriculez o masina import state?
|
|
|
16-08-10, 01:00
|
|
|
Quote:
Originally Posted by KAB
Cei interesati de aducerea masinilor din sua imi pot trimite un mesaj pe privat, ii pot lamuri eu, cu asta ma ocup.
|
Salutare,
Constantin ma numesc si ti-am gasit anuntul de mai sus pe internet. Sunt in Sua de 8 ani si ma gandeam sa trimit o masina acasa cat de curand. Vreau sa te intreb daca se poate rezolva cu un Audi S4 din 2001, 2.7L DOHC SMPI 30-valve bi-turbo V6. Masina are acum 98 000 mile si a fost fabricata in Germania si adusa aici pt. americani. Trebuie omologata mai intai sau nu...? Astept detalii daca ai mai facut cu masini aduse din Sua...
Mersi frumos.
|
|
|
06-03-12, 04:24
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by lifestyle
Salutari! Si eu vreau sa imi aduc din state o Honda Accord Sedan 2008 noua. Nu vreau sa o inmatriculez in RO. Am parintii acolo care imi vor plati numerele in fiecare an.
Pot sa fac asigurare masinii la o companie de asigurari din romania?
Mai e valabila chestia cu scosul masinii din tara o data la 3 luni?
Ce conditii trebuia sa indeplinesc ca sa pot cicula cu numere americane valabile?
Banuiesc ca nu ar trebui sa mai platesc nici un fel de taxe in Ro daca circul cu masina cu numere sua?
Multumesc Mult!
|
Te rog sa i imi spui si mie cum ai rezolvat si eu am aceasi problema vreau sa tin masina aci cu numere de usa.Mersi mult.
|
|
|
|
|