Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-10-07, 19:54   #1
SpeeDBreaker

Stage 5

SpeeDBreaker's Avatar

Question New Logan 1.6MPi vs. SH Golf4, Leon

Astept pareri, Logan nou sau masina adusa?..pana in 8-9mii €(golf, leon...)ms mult!(scz pt dublu post, rog un moderator sa`l stearga ms!)

Last edited by SpeeDBreaker; 10-10-07 at 19:56.
SpeeDBreaker is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 11:47   #2
shpeedy

Stage 4

shpeedy's Avatar

Default Re: New Logan 1.6MPi vs. SH Golf4, Leon

Acu' vreun an jumate aveam imi puneam si eu aceeasi intrebare.
Si am ales un VW Passat vechi de 6 ani, dar care inca "rupe" asfaltul.

Cu alte cuvinte, iti recomand ceva din grupul VAG, mai ales ca modelele mai vechi (Golf4, Octavia1) sunt si mai tzepene decat astea noi.

Ca sfat ce-ti pot da, nu te grabi cu achizitia. E bine sa vezi inainte cat mai multe masini ptr. a-ti face o idee despre ce poti gasi in bugetul respectiv (ca motorizare, dotari, km).
Stop nesimtirii !!!
shpeedy is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 12:16   #3
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]
Default Re: New Logan 1.6MPi vs. SH Golf4, Leon

trebuie sa te gandesti exact ce vrei...eu nu recomand una sau alta dar parerea mea e ca daca vrei o masina pe care sa o ti mai multi ani iti recomand una noua, daca vrei ca dupa 2-3 ani sa o schimbi e mai potrivit sh pt ca nu pierzi atat de mult la revanzare....si in cazul in care alegi logan pt sa-ti spun ca eu am unu de 3 ani si sunt super multumit de el, nu am avut absolut nici o problema, doarca nah trebuie sa sti ce sa ceri de la masina, am ales loganul pt ca am vrut o masina usor de intretinut pe care sa o pot folosi o perioada indelungata, si dupa 3 ani si 50 000km merge perfect....acum ma gandesc sa iau alta masina ceva mai mare...dar pe asta nu o vand pt ca e foarte practica si rezistenta