| Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
25-10-07, 16:47
|
|
Stage 3
|
Re: Voturi!
Quote:
Originally Posted by C8V5S
Eu nu cred ca gasesti 320 sau A4 in stare ok in bugetul tau. La alfa din ce stiu eu, sunt masini un pic mai rigide(partea de aticulatii) si sa zicem ca asta ar fi o mica problema drumurile noastre, daca ai grija cum mergi nu cred ca ar fi o catastrofa, in rest 156 este o masina f frumoasa. Despre Mondeo stiu mai multe, am un prieten f bun cu un mondeo, 140.000km facuti in romania, stabilitate f buna, distributie pe lant, directie buna, interiorul nu e f pe gustul meu dar e bine facut. A avut o singura prob cu ambreiajul, nu mai stiu din ce cauza, altfel a schimbat doar consumabile. Mondeo e o masina f buna insa cam mare pt gustul meu.
|
E ok, nu e nici o problema, nu ma deranjeaza sa imi iau o masina mai mica, mi se pare mai tinereasca, dar nici prea de tot sa nu fie! Ceva in gen Seat Leon, Toledo, Renault Laguna II ar merge foarte bine
|
|
|
25-10-07, 20:08
|
|
 Stage 4
|
Am zis ca e cam mare doar in ideea ca mie nu imi trebuie atata spatiu plus ca o masina mare e mai "incomoda" in traficul de oras, si nu pentru a-ti influenta decizia. Ca un sfat, ai putea sa-ti alegi niste modele care iti plac si crezi ca merita si te uiti pe forumurile marcilor respective sa vezi ce zic posesorii. Stiu ca unii isi creeaza obsesii pt anumite marci dar mai gasesti si pareri obiective. Bafta
|
|
|
28-10-07, 19:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Iti iei masina care sa ti se potriveasca cel mai bine profilului tau.Cati ani ai?unde vei folosi mai mult masina?in ce scopuri vei folosi masina?cati km faci anual o medie?de ce nu si unde lucrezi sau in ce domeniu?
Si dupa asta vei primi niste raspunsuri mai concrete.
Sa iti expun pe scurt cazul meu am avut mondeo(2001) si l-am vandut pentru ca nu imi placea interiorul si nu mi se potrivea masina(asa am simtit eu)Momentan am alfa romeo 156(2003 jtd).Mondeo are ca puncte slabe ambreiajul si injectoarele care pica mai des,iar alfele au ca problema articulatiile avand o suspensie mai tare care la drumurile noastre(in general foarte proaste fac fata cu greu)
|
28-10-07, 20:40
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by HOT
Iti iei masina care sa ti se potriveasca cel mai bine profilului tau.Cati ani ai?unde vei folosi mai mult masina?in ce scopuri vei folosi masina?cati km faci anual o medie?de ce nu si unde lucrezi sau in ce domeniu?
Si dupa asta vei primi niste raspunsuri mai concrete.
Sa iti expun pe scurt cazul meu am avut mondeo(2001) si l-am vandut pentru ca nu imi placea interiorul si nu mi se potrivea masina(asa am simtit eu)Momentan am alfa romeo 156(2003 jtd).Mondeo are ca puncte slabe ambreiajul si injectoarele care pica mai des,iar alfele au ca problema articulatiile avand o suspensie mai tare care la drumurile noastre(in general foarte proaste fac fata cu greu)
|
pai deh... alfa e o masina mai sportiva... si la drumurile noastre... oricum intre toate masinile enumerate alfa e cea mai interesanta alegere... mie alfa mi se pare o masina ''pur-sange''... se potriveste exact semnaturii tale  dar daca are de gand doar sa mearga linistit cu masina, stilu relaxare alfa nu e pt el
|
|
|
30-10-07, 17:43
|
|
Stage 3
|
Ei, de ce sa nu recunosc, imi place mersul sportiv si sunt o fire dinamica, doar ca, asa cum am mai spus, nu am mai avut masina, asta inseamna ca nici nu am prea mare experienta incat sa conduc in viteza, cel putin la inceput. Eu personal mi-as dori alfa dar m-au cam descurajat forumurile legate de fiabilitatea ei, cu toate ca parerea mea si senzatia pe care o am cand vad o alfa este aceea ca e o masina puternica si cu o personalitate uriasa. Imi place mai mult decat orice passat sau A4 sau 320. Daca mi-ar spune cineva care are alfa ca nu este asa cum zic altii pe forumuri despre ea (mai rele decat ca ar avea probleme cu articulatiile), ar fi prima mea optiune, dar asa nu stiu... Sincer, nu am atatia bani incat sa o schimb imediat daca nu imi place. Totodata ar fi prima mea masina. Probabil ca as pastra-o 3-4 ani inainte sa o vand pentru ca m-as atasa de ea fiind prima, va dati seama. Si inca un aspect, ce vreau eu de la masina e mai mult decat un mijloc de transport. Pentru mine ar face parte din stilul de viata, daca intelegeti ce vreau sa spun. As pune mult suflet in ea. Iar Alfa pentru mine e ca o virgina
|
|
|
15-11-07, 20:43
|
|
Stage 3
|
Salutare. Ce parere aveti de Renault Megane Coupe, 1.6 16 v, 107 CP? Credeti ca merita 6000 euro? As avea mult de cheltuit cu ea? Ma gandesc la un model din 2002-2003, sub 100000 km rulati.
|
|
|
24-11-07, 20:31
|
|
Stock
|
salut! as vrea si eu sa stiu care dintre Opel, VW si Peugeot e mai usor de intretinut? ma refer la piese de schimb, verificari..
|
|
|
|
|