Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
Re: Ar fi bine sa imi cumpar un Ford Puma???
pentru cine e interesat si din Bucuresti - masina se poate vedea oricand, discutia poate continua pe privat unde se vor da si poze pentru cei interesati daca nu au timp sau nu sunt din bucuresti ....
Re: Ar fi bine sa imi cumpar un Ford Puma???
nu dar singurele poze care le am sunt facute seara, pentru un cumparator nu cred ca sunt cele mai bune nu ???? oricum masina se pare ca a gasit un nou "camin" dar pana nu va fi afacerea incheiata este in continuare de vanzare ...
asta e strategie de marketing:masina aproape vanduta si totusi in vanzare cum pun poze aici ca sa va arat eu niste variante de opel tigra...poate ma sfatuiti in leg cu viitoarea mea masina )
sper c-am reusit sa atasez poza.......p langa masini nu ma pricep nici la calculatoare stiu ca asta nu e un anuntz care sa se potriveasca cu site-ul dar daca vreti sa castigati niste bani frumosi intr-un timp scurt si usor (toata lumea are prieteni si rude care lucreaza) poate va tenteaza sa deveniti agent de pensii private obligatorii(dureaza doar 4 luni campania)...adresa mea de mail este alecsandra_v@yahoo.com
1 an diferenta nu are importanta si 40 mii km nu inseamna nimic pt o masina nemteasca deci nu ar trebui sa te agiti... o iei pe cea mai bine intretinuta si bineinteles cea care iti place cel mai mult ca aspect. nu e o problema ca nu se fabrica piese sunt peste tot
Sigur 40 k de km is un fleac la o masina nemteasca,intra si tu pe forumuri si mai documenteaza-te,adineauri am citit pe forum la b m w despre faptul ca numai dupa 2 luni de romania omul a schimbat basculele fata(care nu is chiar ieftine) si tu ii spui fetei ca 40 k km nu e nimica?Ia-o pe cea mai intretinuta si pe cea cu km mai putini ca la o masina din clasa asta 40k in plus trage greu la vanzarea ei,eventual negociezi un pret mult mai bun pentru cea cu km mai multi.
Bafta in alegere si nu te lua dupa ce spune toata lumea de pe aici,cu timpul ai sa realizezi ca foarte multi dau sfaturi fara sa aibe niste cunostinte minimale in ceeea ce priveste acest domeniu.
Cu stima.
40k in germania nu inseamna nimic... cand o aduci in romania poate sa aiba si 20k km masina daca nu ersti in stare sa mergi cu ea calumea sau stai la marghia/ cucuietii din munte normal ca iti faci praf tot la ea... altii vin cu masini de 150k sau 200k si nu se plang
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuu
1. daca tot ai dc sa mai iei? nu te plictisesti de ea nu-ti place sa schimbi?
2. fara suparare da e URATA)