Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 16-06-18, 10:55   #1
Lauritos
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 0
Default Parere achizitie golf 5 GT 1.4

Salut, ma tot gandesc la o noua masina odata ce vand astra h-ul actual si am ajuns la concluzia ca o sa raman tot pe golf.
Oscilez intre cateva si as vrea sa cunosc parerea voastra in legatura cu acest motor, masina in general samd.
Am gasit modelul acesta, vanzatorul e dispus sa lase ceva la pret avant mici defecte la tapiterie, discuri de frana. Pare o masina destul de ingrijita, se bate cu palmele-n piept ca are km reali deci tiind sa il cred:
https://www.olx.ro/oferta/golf-5-gt-...tml#e3acdc3f7a

sau:

https://www.olx.ro/oferta/vand-volks...c3f7a;promoted

aceasta are ceva mai multi km, arata si ea destul de bine, doar ca anuntul are 10k views si inca nu a dat-o ea fiind si promovata ceea ce e cam dubios parerea mea.

ar mai fi si una adusa recent din germania doar ca este neinmatriculata si nu stiu cat de complicat e si cat costa toata "combinatia" asta dar ar putea fi o varianta. E recent adusa, 140k, ar ridica vreo suspiciune masinile aduse de afara sau sunt mai bune?

Last edited by Lauritos; 16-06-18 at 10:58.
Lauritos is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -