Alfa Romeo 147 2.0 Twin Spark 150HP la 5000 euroi + taxele de inmatriculare. masina din punct de vedere estetic arata foarte bine si are destul de multicele dotari iar ca si km in jur de 100.000.
taxa de inmatriculare ma incurca pe mine, daca capacitatea cilindrica e 1999 taxa e in jur de 1700 de euro iar daca capacitatea cilindrica e de 2001 sare de 2400 de euro ... nu stiu exact ce capacitate are motorul asta ca sa-mi fac un calcul mai exact, daca ma puteti ajuta careva as fi recunoscator... profund
consumul aproximativ care e ? sunt fiabile ? interiorul pare super, materialele sunt pe masura ? 150 de cai, se poate numi agresiva ?
daca as avea noroc sa fie taxa sub 2000 de euro as iesi cu ea pe la 7 mii. e ok pretul ?
dotari: abs, servo, inchidere, cruiser control, geamuri electrice, jante aliaj, comp bord, klimatronic, comenzi volan, interior sport, etc....
mai am o rugaminte, daca imi puteti careva traduce ce inseamna "aus 1.Hand, +++ +Motor macht Geräusche(Lagerschaden)Fahrbereit An Handel oder Export. ..."

germana asta imi ucide neuronii....