Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 17-02-07, 20:21   #1
dZay

Stock

dZay's Avatar

Question In legatura cu reinoirea parcului auto...Need help!

Salutare,am o dacie din '89 si ma intereseaza sa imi iau o masina noua...cu chestia asta cu "duci masina veche,iti da un bon de 30 mil. care poate fi avansul pt. una noua"...
Daca stie cineva cum trebuie sa procedez?Adica unde duc masina veche,ce criterii trebuie sa indeplineasca masina,apoi la ce firme ma pot duce cu bonul pt. una noua si ce criterii trebuie sa indeplinesc eu(salariere,vechime chestii dastea).
Ma poate ajuta cineva?
dZay is offline   Reply With Quote
Old 17-02-07, 20:55   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: In legatura cu reinoirea parcului auto...Need help!

tre sa te duci la dealerul de unde vrei sa cumperi masina, sa intrebi daca mai poti cumpara o masina in programul respectiv(unii au atins plafonul, altii nu)
si vb cu ei sa stabilesti la ce centru trebuie sa lasi masina(centru de remat/fiare vechi gen) , te duci radiezi masina , o dai la remat - aia o sa iti dea o hartie de primire (f importanta, fara aia ai pierdut prima de 3000 ron ) si dupa aia te intorci la dealer cu hartia respectiva, platesti restul avansului si continui procedura de leasing
asta fiind explicatia in mare
la dealer iti va spune ala ce si cum
si singur sunt cativa pe forum care au facut pasul acesta
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 17-02-07, 20:57   #3
dZay

Stock

dZay's Avatar

@sebaaa-> mersi mult...
Old 17-02-07, 22:43   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ma bucur ca te-am lamurit
dar.. tot trebuie sa te incadrezi in conditiile pt leasing - adica rata lunara sa nu depaseasca 30 sau 40% din salariul tau..si sa nu depasesti sau atingi 65 de ani cand se termina leasing-ul (presupun k nu e cazul tau) si mai sunt cateva
ai grija la DAE(dobanda anuala efectiva) si la alte comisioane ascunse!
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 17-02-07, 22:47   #5
dZay

Stock

dZay's Avatar

Smile Re: In legatura cu reinoirea parcului auto...Need help!

Da...faza e ca eu ma interesez pt. mama si pt. sormea...fiecare are cate o rabla,si vor ceva mai sigur.
Eu unul ma uit dupa ceva sh-tunat,dar dak nu ma ajuta sa imi iau,le iau lor mashinile si le modific pe alea
- Copyright 2025 4Tuning -