Salut,
As vrea sa imi cumpar o masina si am mai multe optiuni la care m-am gandit:
1) BMW 320 D,
2) Golf 4 1.9 TDI
3) Passat B5 1.9 TDI
4) Opel Vectra C 2.2 TDI
Stiu ca aceste modele sunt destul de diferite dar se incadreaza in bugetul meu si imi plac din punct de vedere estetic.
Bugetul meu limita este 4500 de euro. Preferabil as vrea sa aduc masina de afara.
Ca si an de fabricatie sa fie mai noi de 2000.
Iar ca putere macar 100 CP (desi la BMW si Passat as prefera 130 CP si la Vectra pe motorul asta sunt majoritare la 125 CP).
Stiu ca masinile au destui ani dar numarul de kilometri as vrea sa fie cat mai mic, daca se poate sub 200.000 (mai bine 200.000 decat 130.000 dati inapoi).
Daca are cineva vreun sfat cu puncte bune si slabe la aceste masini as fi recunoscator sa ma ajute si pe mine. M-ar interesa in special probleme des intalnite la aceste modele. Astfel pot lucra prin excludere.
Si acum motivul principal pentru care am ales aceste modele in caz ca e cineva curios:
-BMW: pentru ca imi place cum arata si cunosc pe cineva care are unul si merge fain
-Passat, Golf: in special pentru motor. Parerea mea e ca este exceptional. De asemenea am cunostinte care au aceste modele si au avut numai cuvinte de lauda la adresa lor.
-Vectra: Mi se pare o masina robusta ca sa spun asa…care un te lasa la greu.
Va multumesc