De cate ori ai investigat tu ceva legat de activitatea opc?...de cate ori ai stat de vb cu cerbulescu?...mananci o paine de acolo sau de la vreo unitate din partea inferioara a MI ,incat iei apararea absolut aiurea? poate eu am avut probleme sau altii au avut si eu am incercat sa le rezolv...n-ai tu treaba cu ce fac,am facut eu sau se intampla prin tara,dar macar pastreaza-ti concluziile cu
cei multi care renuntza din cauza celor ca mine.Mai bine vezi ca sunt multi care traiesc cu ochelari de cal din cauza celor ingnoranti....cum pari a fi si tu.
Ce interes as avea eu "sa ramana cat mai multi" cu probleme nerezolvate?...aberezi teribil si ma confunzi,bag de seama. Din varsta pe care o vezi acolo la mine,o perioada egala cu viata ta de pana acum,am trait si m-am descurcat absolut singur.Daca si despre tine se poate spune acelasi lucru,inseamna ca stii ceva despre ceea ce ne-nconjoara si putem continua discutia...Daca NU,e mai bine sa te opresti aici,nefiind in pozitia adecvata.
PS: pana una-alta ,in afara experientei de viata si a ceea ce am facut fiecare si cum am facut,intre mine si tine mai sunt si alte diferentze care fac greu realizabil un dialog,mai ales cand ai si pretentii de om ce dezbate probleme cu OPC si ANPC ...-"...OPC pentru
ca cred ca ar rezolva ..."...mai pune mana pe o carte daca scoala ai facut-o ca-n romania

Numai bine,