Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 25-08-06, 01:26   #1
FUBU_S

Stage 5

Member of:
[Nissan]
Default Sfat URGENT pls.

Doresc sa imi cumpar un Nissan 200sx din 90, masina are 140.000km si cred ca a fost cam alergata... se merita sa o iau? (nu conteaza cat costa vreau ceva sport numai pentru curse)
Imi trebuie niste pareri sa imi fac o idee si daca se poate ceva sfaturi la ce ar trebui sa ma uit... cam ce se strica des la ea etc.
FUBU_S is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 07:30   #2
T.rac3Er

Stage 5

Default Re: Sfat URGENT pls.

daca iei pt curse, insemna ca va trebui sa fie "ingrijit" motorul destul de des...deci trebuie sa intelegi ca o masina necesita ingrijire, cu atat mai mult cu cat "abuzezi" de ea...daca nu ai un atelier, sau un garaj cu prieteni cuoscuti, mai bine te lasi...cand vei avea probleme cu piese masina va ramane un gunoi de viare vechi prin zona ta...mai intai trebuie sa acoperi problemele de logistica si apoi iti iei masina. nu mai conteaza ce alegi, caci daca ai logisitica rezolvata poti rezolva destule probleme...
cunosti vreun alt posesor de 200sx, sau nissan din perioada respectiva, sau macar japoneza?? el ce relatii are?? daca nu, lasa visele...
Old 25-08-06, 19:24   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by FUBU_S View Post
Imi trebuie niste pareri sa imi fac o idee si daca se poate ceva sfaturi la ce ar trebui sa ma uit....

Contacteaza-l pe @200SX,el are una la fel si cred ca este cel mai in masura sa-ti spuna.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 26-08-06, 18:34   #4
FUBU_S

Stage 5

Member of:
[Nissan]

Am vorbit cu el (200sx) si am aflat cam ce probleme poate sa aiba masina multam de sfat.
FUBU_S is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -