| Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
28-10-05, 10:54
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
care merita mai mult?
sal..sunt incepator pe forumul 4tuning..dar am o intrebare pt voi.....de curand mi-am achzitionat un logan si vreau sa il echipez cu un body kit.ma gandeam la cei de la pilot tuning dar am vazut ca au doua modele..unul de 600 euro si unu de 400 si ceva...pe care credeti ca ar fi mai bine sa-l pun...?
|
|
|
28-10-05, 13:42
|
|
 Stage 5
|
Pai mi se pare simpla decizia ...
Cel de 600 isi justifica faptul ca e mai scump prin simplul fapt ca arata muuult mai bine.
Cam asta e sfatul meu ...
Apropo ...BRAVO pt. initiativa !!
|
|
|
28-10-05, 15:00
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
mersi ....nush ce sa zik..la cel de 600 imi place cum arata bara din fata dar nu imi place aia din spate...mi se pare cam exagerata...ma intreb daca mere sa iau numai bara din fatza...si pe cea din spate de la kitul de 400
|
|
|
28-10-05, 21:57
|
|
 Stage 5
|
Eh...la asta nu mai pot sa te ajut...
 Intreaba i pe cei de la Pilot ...au sediul prin pantelimon ...dupa piata delfinului destul de mult...
|
|
|
07-11-05, 19:49
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
ala d 600 arata mai bne. da e si asta o varianta. Da'... aripioarele alea d p porbagaj snt incluse in pretz??
|
|
|
26-11-05, 09:10
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
nu stiu ce sa zik....nu cred ca sun tincluse..dar nu cred ca ,costa prea mult..dar mie oricum nu imi place cum vin pe masina
|
|
|
26-11-05, 10:44
|
|
 Stage 5
|
mai, eu din cate stiu, body kiturile, spoilere, si altele, au o \"tema\", adica sunt oarecum \"asortate\". eu asa stiu, deci, nu stiu cat de inteleapta ar fii ideea cu un spoiler asa, si unu altfel.sincer
si la pret,ce sa zic, o sa mergi cu ala de pe fata, mai mult decat cu ala de pe spate (calitate)?????
|
|
|
26-11-05, 11:21
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Loganul alb, cel despre care vorbiti voi, nu mai are acele aripioare (sau cel putin acum 2 saptamani nu le mai avea) pe portbagaj. Masina arata cum arata in poze, dar in realitate este DEMENTIALA!!! Cat sunt eu CONTRA Logan, cel de la Pilot (mai exact, Pilot Auto Borla & D20Tuning) m-a dat peste cap.
Parerea mea: merita 600 E! Dar gandeste-te, pe langa spoilere, praguri, capota, etc, iti mai trebuie si jante/cauciucuri + suspensie ca sa il faci sa arate la fel ca cel original.
Bafta!
|
26-11-05, 12:32
|
|
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Mai este si varianta asta daca iti place design-ul,pretul e mai mic daca iti doar spoilerul fata si spate + pragurile :
http://www.colin.ro/logan_tunning.html
|
|
|
05-06-06, 09:50
|
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 2
Member of: [Crazy Drivers] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: care merita mai mult?
eu cred k ala de 600..pretul spune calitatea..
|
|
|
05-06-06, 12:38
|
|
 Stage 5
|
mie personal cel de 600 e oribil de la pilot cel putin bara spate zici ca e din lemne facute........... si sa pui bara de la celalalt kit nu se potriveste ioar ca aia e rotunda asa ca........ daca iti place tie ala cumpara-l pe ala dar eu unu as opta pt cel mai soft
|
|
|
05-06-06, 17:17
|
|
Stage 3
|
Sunt destule firme care fac body kit-uri (si ma refer acum la cele de Afara) care nu le nimeresc 100%. Eu unul as combina 2 spoilere din kituri diferite (dar produse de aceeasi firma, ca de regula fiecare producator are anumite elemente proprii care se gasesc la toate modelele), daca arata bine la un loc.
Revenind la Logan, intr-adevar, kit-ul Pilot este frumos. Am vazut o masina prin oras si in realitate arata super bine, chiar incepuse sa-mi placa mult cum arata, desi nu-mi plac Loganurile stock nici sa ma bati  .
In alta ordine de idei, am vazut kit-uri de Logan si pe la astia de Afara: la MATTIG ( http://www.mattig.de/), ZENDER ( http://www.zender-tuning.com/) si ELIA ( http://www.daciatuner.de/). Poate gasesti ceva sa-ti placa.
|
|
|
|
|