Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
am gasit la cineva un renault 5 gt turbo din 87 dar fara turbina...vrea 1300 de euro pe el si nu stiu daca este un pret bun avand in vedere ca turbinele sunt destul de scumpe..masina arata ok pe afara....ma inkanta f mult ideea dar nu stiu daca se merita...la ce ar trebui sa fiu atent la o astfel de masina? se merita? etc etc
Si eu sunt interesat de o astfel de masina (sigur nu tot de asta !), dar ....se mai gasesc piese (usor/greu), sunt service-uri care pot/vor sa le repare ?
am gasit la cineva un renault 5 gt turbo din 87 dar fara turbina...vrea 1300 de euro pe el si nu stiu daca este un pret bun avand in vedere ca turbinele sunt destul de scumpe..masina arata ok pe afara....ma inkanta f mult ideea dar nu stiu daca se merita...la ce ar trebui sa fiu atent la o astfel de masina? se merita? etc etc
pretul este bun daca nu e luata de rugina prea tare...
restul se face...
poate ai o poza cine stie poate cunoaste cineva masina ...