Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-05-09, 17:07   #1
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Consiliere schimbare masina...

Anul trecut mi-am cumparat un golf 4 cel din semnatura...acum parca simt ca nu e pentru mine...nu prea imi place...as vrea o masina pana in 5000-5500euro maxim cu tot cu inmatriculare...de preferat sa fie ceva care sa nu consume prea mult si nici prea veche...astept niste pareri si sfaturi spre ce sa ma indrept...ma gandeam la o toyota celica de prin 2000 dar nu stiu ce sa zic despre consum si despre motoarul de pe ea
Old 19-05-09, 23:07   #2
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Default Re: Consiliere schimbare masina...

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
Anul trecut mi-am cumparat un golf 4 cel din semnatura...acum parca simt ca nu e pentru mine...nu prea imi place...as vrea o masina pana in 5000-5500euro maxim cu tot cu inmatriculare...de preferat sa fie ceva care sa nu consume prea mult si nici prea veche...astept niste pareri si sfaturi spre ce sa ma indrept...ma gandeam la o toyota celica de prin 2000 dar nu stiu ce sa zic despre consum si despre motoarul de pe ea
pai tu pana la urma ce vrei sa faci cu masina respectiva si pentru ce vrei sa o iei ? nu de-alta da` celica-ul ala de care zici tu ... in mod cert nu consuma mai putin decat golf-ul tau...iar mai veche este sigur decat el ...
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-09, 15:21   #3
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

pai golful meu e an 2000 si celica din 2000 gasesc la banii aia...si in leg cu consumu nu am asteptari sa consume mai putin(viitoarea masina nu neaparat celica),dar sa nu consume exagerat....masina o sa fie folosita zi de zi deci nu o sa fie special pt ceva insa mi-ar placea una cu tractiune spate sa pot experimenta si eu cerculetele...dati-mi ceva sfaturi ce as putea alege,sau daca ar fi indicat sa o pastrez pe asta(exista si posibilitatea asta)
Craxy is offline   Reply With Quote
Old 20-05-09, 15:59   #4
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
pai golful meu e an 2000 si celica din 2000 gasesc la banii aia...si in leg cu consumu nu am asteptari sa consume mai putin(viitoarea masina nu neaparat celica),dar sa nu consume exagerat....masina o sa fie folosita zi de zi deci nu o sa fie special pt ceva insa mi-ar placea una cu tractiune spate sa pot experimenta si eu cerculetele...dati-mi ceva sfaturi ce as putea alege,sau daca ar fi indicat sa o pastrez pe asta(exista si posibilitatea asta)
daca ai posibilitatea iti sugerez sa o pastrezi pe asta pentru mers zi de zi si sa iti rezolvi ce ai tu de facut ... si sa ai o alta masina pentru cerculete cum zici tu, sau de alergat...etc, nebunii in principiu ... pentru ca la o masina ca aia careia ii faci asa ceva, se poate de multe ori sa ii mai cedeze una-alta...dar cand depinzi de ea si zi de zi ... e aiurea sa o iei si sa o tii pe loc pana repari ce a cazut ...
Inca un motiv pt care sa o pastrezi pe asta este costul de intretinere...relatv ieftin fata de altele...
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-09, 16:05   #5
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

pai tocmai deaia mi-as lua alta ca,cu asta nu prea am ce face si chiar daca as putea face parca mi-ar fi mila sa o chinui in asa hal....desigur optinuea cea mai bun ar fi sa o pastrez pe asta si sa mai iau una doar pt forjat(cerculete,liniute) dar nu am posibilitatea sa tin 2 masini(n-am garaj nici macar la asta si nu am bani destui sa le intretin)...asa ca am vrut ceva practic dar cu care sa pot sa mai fac din cand in cand niste cerculete...sa nu se inteleaga gresit:nu o sa fac toata ziua cerculete si liniute etc,doar asa din cand in cand mai fac 2-3 cerculete in rest o sa merg frumos nu o sa "dau in ea" tot timpu pana pusca pistoanele...drifturi de duminica mai rarutz ca-i mai dragutz
Craxy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -