Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
18-02-09, 21:46
|
|
Renault Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
Re: 407 vs passat vs ford vs laguna vs seat
Chestia cu rasturnatul de care spune dolb, te restorni cu orice masina daca iei curba cu pedala la podea.
Last edited by aleks; 19-02-09 at 10:54.
Reason: flame
|
|
|
18-02-09, 22:01
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Mda vesnica problema, VAG vs restu lumii. Cu toate ca am recomandat 407 zic sa te gandesti si la toyota, nu stiu acum, dar parca erau number one la vanzari acu un timp si asta spune ceva.
|
|
18-02-09, 22:18
|
|
 Stage 5
|
Nu mai dati sfaturi din clipuri de pe youtube
Nici eu nu eram hotarat pe un anume model cand mi-am schimbat masina si am luat anunturi, am sunat, am mers cu masinile respective si am ales ce mi-a placut cel mai mult.
Si apropo, motoarele diesel ale celor de la PSA se regasesc si la alte marci cum ar fi Ford (care detine volvo, mazda...). Acum au parteneriat si cu BMW... Cautati pe Google "parteneriat psa ford" si vedeti ce motoare fac impreuna inainte sa ziceti ca 407 e varza dar ford e ok.
|
|
|
18-02-09, 22:22
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
pai nu dam sfaturi cu argumente din clipuri facuti de copilasi pe autobahn , puse pe youtube!..dam sfaturi din clipuri facute de testeri adevarati! ca e greu sa cautam in alta parte filmul original.. si il gasim si noi pe youtube..ca e mai simplu!
|
|
|
18-02-09, 22:35
|
|
 Stage 5
|
dolb, daca ai avea toate datele crede-ma as putea sa-ti dau dreptate cu 407, la urma urmei sunt mai multi factori care fac o masina sa se rastoarne, iar cum s-a mai spus si mai sus, ai rasturnat vreuna???? Cand conduci o masina, cand mergi cu ea, zic eu ca atunci sa-ti dai cu parerea, ca totusi nu ne jucam nfs.
|
|
|
18-02-09, 22:39
|
|
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
ma..de condus nu am condus zilnic una.. dar cum aduc masini din germania,am condus destul de multe printre care si 407-le de 136 cp ..sau ceva de genul. Ce sa zic..merge bine dar nu imi inspira incredere! As alege mult mai degraba un ACCORD sau un seat! passat nu recomand asa mult ca au probleme cu articulatiile si problemele sunt destul de costisitoare!
|
|
|
18-02-09, 22:53
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
MAi Dolb tu esti genul de om care sincer vorbeste foarte mult aiurea. Din filmul tau care e cel mai explicit si mai clar exemplu pentru alegerea unei masini Accord era pe ultimul loc.
De aici 407 e peste toate modelele scrise de tine. Motorul de 2.0HDI ma risc sa spun ca e cel mai performant motor diesel de 2000cmc elementele de interior sunt de calitate nu ca plasticul din Ford, masina trage si la 190km/h consumul este unul acceptabil. Ce e drept revizia e un pic cam scpuma si in general intretinerea dar in rest masina e foarte buna. Nu te lua dupa ce scriu unii aici nu o sa te rastorni nici o data cu 407 daca mergi omeneste nu o alergi la maxim poti sta linistit. Ti-am sp am mers in masina aia la 210km/h si nu parea sa se duca stanga dreapta desi batea vantul destul de serios.
|
|
|
18-02-09, 23:17
|
|
Stage 3
|
cum am mai zis masina va fi de familie...deci nimeni nu va merge cu 200 de km cu ea sau mai stiu eu ce slalomuri pe la 100 la ora....
de condus le-am condus pe amandoua passat si 407 ..imi plac amandoua
pe passat era vorba de motorul 1.9 tdi de 130 cai ...mi se pare absolut ok pentru masa masinii
stiu ca motoru de 407 e super ok si in plus o masina conteaza si cum o intretii
am prieteni care au passat luat din .de la 170 mii km si in acest moment au 280 de mii si nu au avut probleme decat consumabile....acum puteam sa zic si eu ca vag rupe ...dar nu am orizonturi asa inguste
oricand as opta pentru honda sau toyota ...dar am mai zis in bugetul pe care il am nu ma incadrez la nimic cat de cat ok din acea piata.
deci cum am mai zis 407 , focus sau mondeo , si seat modele noi daca as gasi leon nu as mai ezita dar e foarte greu altea in schimb se gaseste
Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati !
,,Reality is wrong. Dreams are for real''
|
|
|
18-02-09, 23:18
|
|
 Stage 5
|
criss_cars, personal cu viteza pe gps, 1.6 hdi 110cp pe 308 duce la 205km/h, motoarele duc bine rau de tot, iar sa fim sinceri, dupa ce mai stiu, neoficial din ultimul timp, cum accepta piesele nemtii, si cum le accepta francezii...mi-a dat de gandit.
Oricum eu zic sa mergi pe 407, mai ales ca o masina de familie, are o personalitate mai aparte decat restul masinilor.
Stai linistit cu reviziile ca plus minus 2 mil nu cred ca este asa important.
Last edited by Sindrom; 18-02-09 at 23:21.
|
|
|
18-02-09, 23:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by razvansecu
pe passat era vorba de motorul 1.9 tdi de 130 cai ...mi se pare absolut ok pentru masa masinii
|
Pe modelul actual de Passat (B6, cel cu stopurile rotunde de care ziceai) nu cred ca s-a pus motorul de 1.9 cu 131 cai. Deci Passat B6 1.9 TDI are 105 cp si 2.0 tdi 140 cp.
Si inca un lucru care merita specificat : 407 are clima dual-zone pe bune, in sensul ca pot la sofer sa setez sa vina aerul din fata sau sus iar la pasager doar la picioare. Mie mi se pare destul de util (asta daca nu mergi 90% din timp singur in masina  ). In schimb, la interior Passat-ul mi se pare mai robust, la 407 totul pare fragil... mai ales butoanele.
|
|
|
19-02-09, 00:12
|
|
Stage 3
|
s-a pus si motorul ala iti pot da mai mult link-uri
ma refeream la b5
|
|
|
19-02-09, 00:20
|
|
Renault Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
adiv pe passat este 1.9 tdi de 131 cp, la fel si pe bora si pe golf.. Si faza cu clima pot s-o fac si la un logan, inchid in dreapta duzele de aer si las sa vina doar la picioare, iar in stanga vine normal..  Eu cred ca ai vrut sa te referi ca in dreapta setezi o temperatura si in stanga o alta..
|
|
|
19-02-09, 00:27
|
|
Stage 3
|
avensis,corolla ? 2005 pareri ? intretinerea ?
|
|
|
19-02-09, 00:58
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by razvansecu
avensis,corolla ? 2005 pareri ? intretinerea ?
|
Avensis fiabila dovada face si oferta actuala cu 5 ani de intretinere gratuita. Corolla nu mai e un sedan asa mare precum celelalte.
P.S. Incredibil de urate si interior si exterior
|
|
|
19-02-09, 01:04
|
|
Stage 3
|
urate da adevarat....
tot citesc ca e laudat seatu ...si suspensia putin rigida independenta spate, transmisia ok ,motorul potrivit pentru masa masinii, finisaje interioare nasoale, aspect exterior cel putin placut ,imi place...
nu ma grabesc :P
|
|
|
|
|