Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
17-02-09, 23:08
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Re: Astra H Sedan vs Octavia 2
Sincer am mers cu Lancer 1.5 109 sau 105 cai putere nu stiu exact si am ramas placut impresionant. Exact modelul de 16400 care ti l-am aratat era avion prea frumos motorul este excelent interiorul decent sincer nu m-am uitat la tapiterie dar oricum mi s-a parut mult mai interesant decat modelele binecunoscute gen VW Ford Skoda etc era altfel mai tineresc. Bine banii sunt ai tai tu decizi dar eu unu zic ca o masina de calitatea Lancerului si cu dotarile alea in 16400 nu gasesti.
|
|
|
17-02-09, 23:12
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
in primul rand ca la 16400deja ne intindem cam mult. adica suma fixata initial a fost 14000, nu batuta in cuie, dar nici prea mult s-o depasim. tineresc este, dar aici nu e nevoie sa fie tinereasca. daca ar fi fost pentru mine, eu n-as fi ales din start sedan, nu prea le suport.
|
|
|
19-02-09, 21:57
|
|
Stage 5
Member of: [KIA]
|
faina octavia, dar eu conduc foarte des la firma astra sedan de 1.6 si chiar imi place masina, confortabila, placut de condus. arata bine totusi, chiar si spatele nu mi se pare urat deloc. dar fiecare cu gusturile lui :P din pacate ambele masini care le am pe locatie au probleme cu computerele de bord... deci e un lucru de luat in considerare.
ar fi greu de decis... motorul de 1.6 de la astra nu e puturos deloc, dar nici nu se infige, si am senzatia ca skoda de 1.6 s-ar cam tarai... dar daca e pt mama ta , merge :P
|
|
20-02-09, 11:26
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
sa stii ca nu se prea taraie... adica masina are aproape 1300kg deci nu e grea. am impresia ca performantele sunt cam la fel cu golful 5 (fiind practic una si aceeasi masina, caroseria difera).
astra sedan a iesit deja din discutie. sincer, mi s-a parut suspect la astra sedan si butonul de control al radio-cd-ului (cel mare, de volum si on/off). avea un joc ciudat si cand il roteai, scotea un sunet neplacut (in comparatie cu butonul unui astra gtc, care merge impecabil). nu ca ar fi mare chestie, dar din moment ce vreau o masina noua, o vreau impecabila. daca inchideam ochii la maruntisuri atunci luam SH.
oricum, astept pareri, si fara afirmatii de genul "sunt banii tai pana la urma, iei ce vrei". vreau ca fiecare sa se exprime ca si cum ar fi banii lui si ar trebui sa-si cumpere el masina. numai sa indeplineasca cele 3 conditii: nu diesel, nu SH si sa fie sedan.
|
|
|
20-02-09, 13:21
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
sa stii ca nu se prea taraie... adica masina are aproape 1300kg deci nu e grea. am impresia ca performantele sunt cam la fel cu golful 5 (fiind practic una si aceeasi masina, caroseria difera).
astra sedan a iesit deja din discutie. sincer, mi s-a parut suspect la astra sedan si butonul de control al radio-cd-ului (cel mare, de volum si on/off). avea un joc ciudat si cand il roteai, scotea un sunet neplacut (in comparatie cu butonul unui astra gtc, care merge impecabil). nu ca ar fi mare chestie, dar din moment ce vreau o masina noua, o vreau impecabila. daca inchideam ochii la maruntisuri atunci luam SH.
oricum, astept pareri, si fara afirmatii de genul "sunt banii tai pana la urma, iei ce vrei". vreau ca fiecare sa se exprime ca si cum ar fi banii lui si ar trebui sa-si cumpere el masina. numai sa indeplineasca cele 3 conditii: nu diesel, nu SH si sa fie sedan.
|
Eu afirmatia aia nu am facut-o cu rautate am zis ca pana la urma sunt banii tai si iti iei ce iti va placea tine in sensul ca decizia finala va fi a ta. Si am zis-o in sensul ca tu te-ai declarat nemultumit de varianta Lancer si eu ti-am zis ca decizia finala va fi a ta. Eu ti-am sugerat Megane (pentru dotari si pret), Mazda3 (pentru fiabilitate) si Lancer (pentru sportivitate) alte idei nu am in banii astia sedan si benzina.
Din cate stiu e acum o oferta la corrola da e diesel e undeva la 15200 are reducere de 2000de euro. Bine e si versiunea pe benzina da motorul de 1.4 e in 15200 varianta Terra are A/C aibrag frontal si lateral, cd player cu mp3, Abs, Ebd
|
|
|
20-02-09, 17:02
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
o sa-i zic si de corolla, dar stiu ca nu se omoara dupa design.
n-am zis ca ai facut vreo afirmatie cu rautate, nici nu m-am declarat nemultumit de posturile tale, doar am scris pt alti useri care vor intra, in cazul in care vor sa posteze
|
|
|
20-02-09, 17:59
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
dar de ce nu asteptati mai bine sa apara varianta cu facelift?
|
|
|
03-03-09, 20:18
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
a sunat dealerul skoda si ne-a anuntat ca s-a mai aplicat inca un discount de vreo 1000 de euro. deci trend-ul gri a ajuns la putin peste 13000 si elegance-ul la vreo 14000 si ceva... zilele astea se mai intereseaza maicamea de finantare si cred ca deja trebuie sa oprim una din ele, pentru ca stocul e stoc, altele nu se mai produc, si e posibil sa le pierdem pe cele dorite
|
|
|
|
|