Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 03-02-09, 14:56   #1
clauzzelu

Stock

Default ajutor ajutatima si pe mine plz

am facut schimb cu unu am dat un a4 din 97 si am luat un megane din 2003 acum incerc sa fac astele la masina dar nu pot deoarece nu ami da certificatul fiscal al lui si nu pot inscrie masina ce sa fac m-am gandit sa imi iau masina inapoi cum fac ca eu am certificatul fiscal al masini mele.mi-a mai zis cineva ca daca nu incrie masina in o luna masina vine tot pe numele meu si pot sa o dau furata ajutatiam plz adresa mea de mail este [email protected] sai im:clau_vijaica2007
clauzzelu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 15:19   #2
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]
Default Re: ajutor ajutatima si pe mine plz

Ai incercat sa mai vorbesti cu omul respectiv? Sau nu iti mai raspunde deloc la telefoane, se da ocupat sau mai stiu eu ce? Daca da, verifica daca nu cumva acest Megane din 2003 pe care l-ai luat nu este la randul lui furat.

PS: De ce scrii atat de agramat? Vad ca ai 22 de ani!

Driving the Trabant like it's supposed to be driven!
Angel 5 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -