Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 02-02-09, 00:16   #76
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Kia Cee'd 1.6 DSL sau Peugeot 308 1.6 HDI achizitie noua

cum nu sti? uite )

http://es.youtube.com/watch?v=qQNpucos9wc
~ EWN ~ is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 00:21   #77
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

filtreaza particulele adica nu scoti fum negru. sunt mai multe tipuri, ma rog, search zah google... nush daca la hdi e default, sau la toate motoarele, ne spune EWN :P la kia motorul de 2.0 crdi are default filtru de particule, iar cel de 1.6 are default doar in varianta classic, la restul costa 1083 euro .
Old 02-02-09, 00:32   #78
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

imi inchipuiam ca e ceva de redus emisiile, dar mi se pare a restrictiona motorul. intr-un fel e un lucru bun, dar se cer bani pe filtrele alea. ar trebui oferite gratuit, poluare mai putina. asa pe mine individual nu ma pasioneaza . ma costa 1100 euro si imi si reduce din performante.... e sau nu e?

OFF:cu tunelu ala de accelerare au cheltuit la bani de nu iti vine sa crezi si rezultatele care leau obtinut dureaza mult timp pana le analizeaza. le ia cam 2 ani sa inteleaga ce se intampla acolo. restu , in timp

Last edited by DarkJEDI; 02-02-09 at 00:34.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 00:43   #79
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

de ce sa va spun eu cand exista google....cautati si voi...

oricum ma amuza la nebunie afirmatiile de genul
"Eu nu am vazut nici un Hdi care sa nu scoata fum"

deci ) e prea tare, cum sa zici asa ceva cand 90% din peugeot-uri au fap (inventat de ei) inca din 2000.....asta e post-ul zilei cu siguranta....omul e fixat pe kia si hyundai ce vrei el vede fum...de unde nu stim....

Vezi (bogdan) numai cauta motive de 2 lei....daca de motoare nu ai ce sa zici (daca ai inseamna ca visezi)....cauta si tu ceva mai plauzibil ca doar e o masina frantuzeasca....ce naiba se compara astea cu coreenele?
Old 02-02-09, 00:48   #80
ionut.popescu

Stage 2

ionut.popescu's Avatar

Member of:
[KIA]

De ce nu comenteaza nimeni acel articol atasat? Sau conteaza ce se scrie si nu conteaza dovezile?
ionut.popescu is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 00:58   #81
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by DarkJEDI View Post
imi inchipuiam ca e ceva de redus emisiile, dar mi se pare a restrictiona motorul. intr-un fel e un lucru bun, dar se cer bani pe filtrele alea. ar trebui oferite gratuit, poluare mai putina. asa pe mine individual nu ma pasioneaza . ma costa 1100 euro si imi si reduce din performante.... e sau nu e?
Nu reduce din performante doar ca trebuie sa il schimbi la 80 de mii de km (costa cam 800-1000 de euro) atata tot...

in schimb satisfactiile sunt mari crede-ma....una e sa pleci cu un passat si sa lasi un nor de fum in fata prietenilor incercand sa faci si tu figuri....si alta e sa pleci cu un peugeot la blana si sa nu scoata nici un pic de fum....de aici poti sa deduci si tu reactia prietenilor....

asta e doar un exemplu .

Quote:
Originally Posted by ionut.popescu View Post
De ce nu comenteaza nimeni acel articol atasat? Sau conteaza ce se scrie si nu conteaza dovezile?
eu atata te intreb....ce e mai fiabil? un logan sau un audi a3?

Last edited by aleks; 02-02-09 at 11:38.
Old 02-02-09, 01:08   #82
ionut.popescu

Stage 2

ionut.popescu's Avatar

Member of:
[KIA]

Nu pot sa ofer un raspuns, deoarece nu am avut in uz nici una dintre aceste doua masini. Nu acuz in nici un fel marca Peugeot. In toate discutiile de aici, eu am vorbit numai despre ceea ce stiu (adica Cee'd) si in rest am venit cu exemple de premii, articol si ceea ce mai gasesc o sa postez.
Old 02-02-09, 01:34   #83
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by ionut.popescu View Post
Nu pot sa ofer un raspuns, deoarece nu am avut in uz nici una dintre aceste doua masini. Nu acuz in nici un fel marca Peugeot. In toate discutiile de aici, eu am vorbit numai despre ceea ce stiu (adica Cee'd) si in rest am venit cu exemple de premii, articol si ceea ce mai gasesc o sa postez.
Eu ma bucur ca aduci dovezi, exemple de premii, ca purtam o discutie civilizata etc. dar in primul rand acel articol nici nu stiu din ce ziar era....in al doilea rand chiar daca mi-ai dat un raspuns elegant amandoi stim ca un logan nu este mai fiabil decat un audi a3....eu nu contest ca ceeŽd nu ar fi o masina buna dar atitudinea unora dintre voi (gen Bogdan) ma face sa fiu mai direct si mai dur....

Singura diferenta intre aceste masini este pretul sensibil mai mic care il are CeeŽd si dotarile in plus + garantia de 7 ani, asta o face sa se compare cu 308, nu ca ar avea materiale bune, tinuta de drum buna, motoare excelente etc.

Azi am studiat ceva forumul kia si nu ma asteptam sa vad atatea pagini cu probleme....adica DA la toate masinile sunt probleme (depinde si de noroc), dar la kia era o sectiune intreaga cu destule pagini....la alte marci este doar un topic...nu vreau sa fiu rau dar haideti sa fim realisti va rog eu, kia este o alegere foarte buna pana intr-o suma de bani in rest n-are nici o legatura cu concurenta oricat de frantuzesti italiene ar fii ele...

pana in 15 mii kia
peste 15 mii altceva

de la 16-17 mii in sus orice comparatie cu peugeot (motoare diesel hdi cu fap, volanta dubla si overboost, motoare pe benzina realizate in colaborare cu bmw) este de prisos.

Nu are rost sa o mai lungim....si eu imi iubesc masina cum va iubiti si voi masinile dar nu pot compara un peugeot 308 full (plafon panoramic toate nebuniile si toate sistemele) cu un bmw seria 1 chel...oricate dotari ar avea 308-ul si oricati ani ar avea garantie trebuie sa ii sti valoarea....si clasa in care se incadreaza....sper sa intelegeti unde bat! (acesta este doar un exemplu, nu imi sariti in cap cum ca peugeot ar fii bmw pe langa kia ca nu ma refer la asta)

Inainte de 308 au mai fost 306 si 307....307 masina anului in Europa vanduta in milioane de unitati....deci stiu ei ce fac....nu au aparut peste noapte cu 7 ani garantie (limitati la 150 de mii km).

Numai bine si sper ca ati inteles ideea.

Last edited by ~ EWN ~; 02-02-09 at 01:37.
Old 02-02-09, 02:15   #84
ionut.popescu

Stage 2

ionut.popescu's Avatar

Member of:
[KIA]

Eu am inteles foarte bine colega ceea ce ai vrut sa spui si nu am contestat. Ceea ce ma bucura este fapul ca putem vorbi si normal, fara flame-uri asa cum practica alti colegi.
Old 02-02-09, 11:14   #85
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

eu as prefera oricand un 308 full decat un seria 1, chiar si mediu dotat si la o motorizare similara...
cand compari ceed cu 308 la variante full, ce sa zic, as prefera 308, dar cand in discutie intra proceed, proceed all the way baby :P a
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 11:56   #86
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

da..dar cei de la peugeot nu au ceva care sa se lupte cu proceed

normal ca as alege 308 full. Seria 1 e deosebit de scump si f f naspa .

dolb is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 15:22   #87
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

ca look cred ca nu, dar ca performante pro'ul e inca submotorizat...
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 15:41   #88
JohnnyX

Stage 5

JohnnyX's Avatar

Member of:
[KIA]

Intr`adevar un pro`cee`d "RS" nu ar strica....
JohnnyX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 17:20   #89
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Am văzut expusă o cee'd cu un kit intitulat rs, care costa suplimentar 2500 de euro. fara tva. nu m-a convins deloc...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 11:58   #90
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Dupa mine Cee'd concureaza mai bine cu 207 ca 308 e mult peste!Totusi nu cred ca 207 si cee'd sunt aceeasi clasa!
LAZ'u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -