Quote:
Originally Posted by ionut.popescu
Nu pot sa ofer un raspuns, deoarece nu am avut in uz nici una dintre aceste doua masini. Nu acuz in nici un fel marca Peugeot. In toate discutiile de aici, eu am vorbit numai despre ceea ce stiu (adica Cee'd) si in rest am venit cu exemple de premii, articol si ceea ce mai gasesc o sa postez.
|
Eu ma bucur ca aduci dovezi, exemple de premii, ca purtam o discutie civilizata etc. dar in primul rand acel articol nici nu stiu din ce ziar era....in al doilea rand chiar daca mi-ai dat un raspuns elegant amandoi stim ca un logan nu este mai fiabil decat un audi a3....eu nu contest ca ceeŽd nu ar fi o masina buna dar atitudinea unora dintre voi (gen Bogdan) ma face sa fiu mai direct si mai dur....
Singura diferenta intre aceste masini este pretul sensibil mai mic care il are CeeŽd si dotarile in plus + garantia de 7 ani, asta o face sa se compare cu 308, nu ca ar avea materiale bune, tinuta de drum buna, motoare excelente etc.
Azi am studiat ceva forumul kia si nu ma asteptam sa vad atatea pagini cu probleme....adica DA la toate masinile sunt probleme (depinde si de noroc), dar la kia era o sectiune intreaga cu destule pagini....la alte marci este doar un topic...nu vreau sa fiu rau dar haideti sa fim realisti va rog eu, kia este o alegere foarte buna pana intr-o suma de bani in rest n-are nici o legatura cu concurenta oricat de frantuzesti italiene ar fii ele...
pana in 15 mii kia
peste 15 mii altceva
de la 16-17 mii in sus orice comparatie cu peugeot (motoare diesel hdi cu fap, volanta dubla si overboost, motoare pe benzina realizate in colaborare cu bmw) este de prisos.
Nu are rost sa o mai lungim....si eu imi iubesc masina cum va iubiti si voi masinile dar nu pot compara un peugeot 308 full (plafon panoramic toate nebuniile si toate sistemele) cu un bmw seria 1 chel...oricate dotari ar avea 308-ul si oricati ani ar avea garantie trebuie sa ii sti valoarea....si clasa in care se incadreaza....sper sa intelegeti unde bat! (acesta este doar un exemplu, nu imi sariti in cap cum ca peugeot ar fii bmw pe langa kia ca nu ma refer la asta)
Inainte de 308 au mai fost 306 si 307....307 masina anului in Europa vanduta in milioane de unitati....deci stiu ei ce fac....nu au aparut peste noapte cu 7 ani garantie (limitati la 150 de mii km).
Numai bine si sper ca ati inteles ideea.