Quote:
Originally Posted by markizu
Ok am inteles prima varianta deci
partea proasta ca nu gasesc nimic sa intre acolo sa iasa piulita aia nenorocita ... nici la service nu au avut 
Crezi ca pot incerca varianta 2 adica sa desfac discu de pe amotizor si brat .. si sa scot siguranta aia si sa trag usor ???/
ps .siguranta aia se scoate cu un cleste tip cioc ..apropo nu ai luat de la mine manualul ? este exact pt tipo/tempra 1.6 ien si 1.9 td daca nu ai da-mi un ad pe mess lucica_markiz poate reusesti cu etrierul ala si mai vb si noi
|
dar nu rezolvi nimic daca scoti discul!!deoarece piulita este in butuc..adica in fuzeta..(practic in butucul ala care intra in rulment)
..daca mai astepti cuminte pana maine...am sa pun o poza cu cheia cu ajutorul caruia am dat eu jos piulita aia! Nu cred ca difera atata de la fiat la Lancia. Sau cel putin il intreb pe tata daca are cheia aia un nume mai special!
Eu am facut treaba asta acasa la tara. Avand garaj si canal, a meritat avand in vedere cat puteau sa ia astea la service.
-clestele acela la siguranta, e un cleste universal cel putin asa stiu eu. Am vazut si la magazinele astea mai mari. Aici practic tu strangi siguranta sa iasa din canalul lui..iar pe partea cutiei de viteze siguranta de pe arborele planetarei trebuie largit sa iasa din canal..nu stiu daca intelegi.
ps: eu nu am scos fuzeta de pe brat..am avut destul loc sa scot capul si sa fac treaba! scoate numai suruburile alea de la amortizor pt ca e mai usor de montat la loc!
Ceea ce priveste manualul ..am si eu 2 tipuri

..si eu am dat pe aci..deci daca mai vrea cineva..!!
id de mess: dregusistvan