Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-09-05, 16:00   #16
ccris

Stage 4
 
ccris's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 227
Member of:
[Crazy Drivers]
Default

Masina mea are aproape 200.000km si are lant, nu curea....nu stiu daca a fost schimbat vreodata. Trebuie verificat ceva la lant? sau sperietura e doar pt cei care au curea?
Renault 5...
__________________
Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist?
Tel 0 744.11.76.97
YM: roccris -> va rog nu dati ADD<-
ccris is offline   Reply With Quote
Old 07-09-05, 19:33   #17
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default

dupa cum se stie...lantul se slabeste in timp, adica ochiurile lantului devin mai largi(mai mari), si niturile care le tin devin mai moi din cauza stresului mecanic...asa ca ar fi bine sa dai si tu o privire pe acolo...eventual sa schimbi lantul.

parerea mea!
valib is offline   Reply With Quote
Old 07-09-05, 19:37   #18
ariel

Stage 5
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 969
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ccris\"
Masina mea are aproape 200.000km si are lant, nu curea....nu stiu daca a fost schimbat vreodata. Trebuie verificat ceva la lant? sau sperietura e doar pt cei care au curea?
Renault 5...
200.000 fara sa schimbi lantul? minune mare.
ariel is offline   Reply With Quote
Old 06-06-10, 18:28   #19
contocala

Stock
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default Re: rupt curea distributie

Quote:
Originally Posted by rossi_upb4 View Post
chiar crezi ca conteaza cat de mare e motorul...?mie mi s-a intamplat sa merg cu un matiz si sa mi se rupa cureaua de distributie, am dus-o la service si au pus baietii o curea uzaata sa vada daca a lovit pistonul vre-o supapa si dupa ce l-au pornit batea din toate incheieturile si mirosea a benzina nearsa...de la poarta.au zis ca ff rar se intampla sa nu-ti loveasca supapele. 1:1000000 insa...daca tie nu ti s-a rupt cureaua, s-ar putea sa ai o sansa, desi nu cred, odata ce ti s-a oprit motorul. cureaua, in pricipiu nu e greu de schimbat...dar e bine sa ai garantie daca o schimbi la un service.
Salut pe toata lumea.Mi se pare pueril sa invocam mereu garantia in service autorizat, cand sunt atatea discutii despre nerespectarea garantiei.Vorbim exact degeaba.Norocul meu cel mare ,e ca,fara sa fiu mecanic, am invatat si-mi fac intretinerea curenta,inclusiv distributia, singur, pe garantia MEA. Sunt satisfacut.Va salut pe toti cu respect.
contocala is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -