Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 15-04-08, 00:44   #1
ovydyu

Stage 2

Member of:
[Toyota]
Default inchidere centralizata skoda fabia

sora mea are o skoda fabia 1.4 tdi din 2007 care este echipata de serie cu inchidere centralizata dar fara telecomanda(se incuie si se descuie la cheie).eu sunt mecanic si am cateva cunostinte,imi poate spune cineva daca e greu de montat alarma cu telecomanda si unde as putea gasi nijte instructiuni generale despre cum se monteaza?a mai facu cineva asta?
ovydyu is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 19:52   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: inchidere centralizata skoda fabia

Asa pierzi garantia la componentele electrice,deci trebuie montata in service autorizat Skoda.Te puteam ajuta ,dar eu sunt in Cj.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 19:58   #3
ovydyu

Stage 2

Member of:
[Toyota]
Default Re: inchidere centralizata skoda fabia

eu sunt in italia si aici nu ai treaba cu garantia.poti modifica orice doresti,pierzi garantia doar daca modificarile aduse de tine au produs un defect.aici sunt mult mai indulgenti in ceea ce priveste garantia la masini
ovydyu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -