Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 20-06-13, 23:43   #16
JDV
VW Driver

Stage 5
 
JDV's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 794
Member of:
[VW]
Default Re: Probleme Opel Corsa C - need help plsss

Dar vad ca asta cu picarea bordului e problema generala la Corsa...bine ca cei de la Opel nu s au sinchisit sa faca un recall.
JDV is offline   Reply With Quote
Old 21-06-13, 14:10   #17
N3n3a

Stage 5
 
N3n3a's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 559
Default Re: Probleme Opel Corsa C - need help plsss

problema ta e de la mufa instrumentelor, sunt doua solutii ca sa rezolvi aceasta problema, unu: cand iti cad acele lovesti usor cu podul palmei in partea stanga a volanului sub bord si ai sa vezi ca isi revin (asta e o solutie temporara), iar doi e sa dai jos bordul sa scoti ceasurile si dai cu spray de contacte pe mufa si sa incerci sa mai strangi din pini cu un patent dar usor sa nu ii stalcesti, eu intampin aceasta problema de 3 ani de cand am Corsa si sincer sa fiu nici nu ma deranjeaza asa tare, cauza acestei probleme e starea drumurilor noastre, gropi denivelari s.a.m.d.
Nu te panica ca nu e ceva grav si iti sugerez sa nu te duci in service pentru ca o sa te taxeze o caruta de bani pentru o chestie pe care o poti face si tu in maxim o ora ( demontat/montat la loc).

P.S. vezi ca sunt o multime de tutoriale si rezolvari de probleme pe forumurile dedicate opel si corsa, gasesti acolo tot ce vrei. Multa bafta si drumuri bune
__________________
N3n3a is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -