Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 25-02-04, 21:31   #1
cla

Stage 3

Default ursuletul meu nu trage...

salut! am un ursulet din '84,un 320i. problema e ca nu trage cum ar trebui, sau cum cred eu ca ar trebui.. de exemplu la plecarea d p loc, are un moment mort pana urca in ture. apas acceleratia dar motorul nu reactioneaza imediat. daca sunt intr-a treia, sub 3000 d ture e puturos rau! d la 3mii in sus incepe sa traga cat d cat. cand i-am schimbat uleiul, acesta era f subtire si mirosea puternic a benzina. nu stiu daca are legatura, dar s-a umblat in debitmetrul(?) d aer, se vede capacul lipit la loc cu silicon. am mai observat urme d ulei la intrarea filtrului de aer in galerie.. ulei nu consuma si are o uzura uniforma. adica la relanti sta fara probleme si are un mers \"rotund\" inclusiv la turatii mai mari. fum nu scoate. ce ma sfatuiti?
multumesc anticipat!
cla is offline   Reply With Quote
Old 25-02-04, 22:26   #2
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

umbla tu in debitmetru si ai sa vezi ca se rezolva problema.... eventual verifica si filtrul de aer sa nu fie imbacsit
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 10:22   #3
cla

Stage 3

k! te tin la curent. deocamdata masina e la-ndreptat... am ascutit-o intr-unul care a intors in fata mea. nu m-a vazut... am avut mare bafta cu centurile si bineanteles cu ursanu, ca are tabla serioasa..
vezi poza.. e modelul american cu faruri patrate. ai idee unde gasesc o fata noua(faruri)? as vrea s-o fac la fel!
Attached Images

Old 26-02-04, 12:01   #4
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

..vai de masina in care ai intrat dk ursu tau arata asa!!
alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 12:48   #5
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

In legatura cu 320-ul , e ceva normal ca abia dupa 3000-3500 de ture sa traga motorul la 320 , motorul de 2.0 de la BMW dintotdeauna a fost un motor cu un cuplu slab la turatii sub 3500 , asta una la mana , a doua la mana cauza lagului care il ai la apasarea pedalei poate fi dupa cum s-a mentionat deja de la filtrul de aer apoi de la bujii si aici ma refer la distanta si la eventuala calamina depusa pe ele,si abia in ultimul rand debitmetrul.La ala umbli ultimul.
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 12:50   #6
jaffar

Stage 2

jaffar is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 12:51   #7
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

incerca debitmetru de aer ala mi facea si mie figuri la bmw
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 13:47   #8
cla

Stage 3

Default Re: ursuletul meu nu trage...

bmw-ul a intrat deja in reparatie, am taiat tot ce e indoit si ii voi schimba tot ansamblu fata. ma costa, ce-i drept, dar cred ca voi ma intelegeti, nu? tipul care il repara e un adevarat \"poet\" si o sa-l scoata la linie. motorul n-a patit mai nimic, tre' sa schimb radiatorul, o fulie, o sonda etc.
in maxim 3 saptamani o sa fie gata si o sa-mi bag copitele in debitmetru..
multumesc pentru sfaturi! cla brasov
Old 26-02-04, 17:26   #9
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Inca o data te sfatuiesc sa lasi debitmetrul la sfarsit si sa te ocupi de aprindere si admisie.Poti sa-l strici mai rau daca nu te pricepi.
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 21:03   #10
cla

Stage 3

merci, rabanne! o sa tin cont d sfatul tau!
Old 14-03-04, 14:29   #11
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

Default salut

la accident ai fost tu de vina sau ala.....?
daca e ala de vina atunci ti-o repara asigurarea lui ....si daca esti un pic destept rupe debitmetru sau fa-i ceva ....asigurarea o sa iti ia altul ! si o sa ai unul nou !
Old 15-03-04, 11:21   #12
cla

Stage 3

ala a fost d vina si mi-am luat deja banii p asigurare. mi-a dat dauna totala, pt ca costul reparatiei depasea pretul masinii.. am iesit destul d bine, zic eu. saptamana viitoare masina o sa fie gata!
- Copyright 2026 4Tuning -