Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-06-05, 15:41   #46
the_mav

Stage 5
 
the_mav's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 599
Default

no offense, let's stick to the topic
the_mav is offline   Reply With Quote
Old 14-06-05, 21:46   #47
JuJ

Stage 2
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 32
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"VectraDTI\"
nu e frate la misto, e posibil ca in mom in care recuplezi bateria sa iti stocheze diverse erori (la electrica - gen airbaguri necuplate, abs, etc.) si atunci chiar trebuie sa te duci sa iti puna tech2 pe ea ca sa iti dea exact codurile de eroare si sa faci o resetare)
nu te supara dar nu ai dreptate... nu iti stocheaza nici o eroare daca ii deconectezi/recuplezi bateria. nici la vw, nici la opel, nici la dacie, sincer sa fiu la nici o masina nu am intalnit asa ceva (nu vorbesc in necunostinta de cauza sau din auzite, lucrez in domeniu). Daca ai vazut sa apara vreo eroare dupa cuplarea bateriei este pt. ca eroarea exista deja si/sau era defect vreun senzor. Gandeste-te ca nu e logic ceea ce spui tu : cum poate recuplarea bateriei sa genereze o eroare daca nu este nimic defect la masina? Este practic imposibil. Daca nu crezi intereseaza-te la reprezentanta sau intreaba un electronist bun.

AlecsRo: poti scoate linistit borna de la baterie si las-o asa 10 min. Oricum iti recomand o excursie la un service/reprezentanta pt. ca nu iti disparea nr. de kilometri daca masina nu avea ceva probleme. Sigur nu a incercat cineva sa-i dea kilometrajul inapoi?
JuJ is offline   Reply With Quote
Old 06-07-05, 16:51   #48
madkat

Stage 1
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

fratilor... lasati omul sa scoata bornele... ca nu o sa pateasca nimic, nu mai suntem in '90 cand abia incepusera astia cu tot felul de dracii electronice pe masina... nu mai exista masina care sa piarda setarile calculatorului... in cer mai rau caz paote stoca evenimentul in memeorie ca la urmatoarea revizie pe tester sa apara. atat!
madkat is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -