Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 15-08-18, 01:22   #1
alygator

Stage 1
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12
Default Golf 5 - Lumini interior cu personalitate

Am un Golf 5, problema e in felul urmator. Luminile din interior se aprind singure, atat la plafoniera in fata cat si in spate. Treaba asta se intampla indiferent in ce pozitie ar fi setate, indiferent daca butonul este pe 0 (deci nu ar trebui sa se aprinda nicicum).

Niciodata nu reusesc sa le aprind pe ambele totusi, daca apas butonul de la becul 1 se aprinde celalalt, daca il apas pe celalalt se sting ambele si tot felul de combinatii ciudate, in orice caz fac orice altceva decat ar trebui sa faca.

Uneori stau stinse alteori se aprind in mers, daca misc de tot suportul de pe plafoniera se aprind si palpaie, nu are nicio logica.

Daca vreau sa le tin stinse (lucru care in mod normal merge apasand OFF, sau lasand butonul la mijloc astfel sa se aprinda cand deschid usile) trebuie sa incerc diferite combinatii intre butoane (primul stins, al doilea aprins si butonul principal pe ON)

Stiu ca probleme similare mai apar uneori de la senzorii de la portiera, in cazul meu nu cred ca are legatura.

Tin sa mentionez ca uneori se intampla clima sa porneasca din senin in mers, sau sa isi schimbe treapta pe care e setata, posibil sa fie un scurt undeva care afecteaza tot, becuri, clima etc ?!

Ce ar putea fii ?! Scurt ?! Contact imperfect ?! Siguranta ?!
alygator is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -