Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 29-06-17, 21:15   #1
Driver2017

Stock
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Exclamation Golf 4 1.6 SR nu merge ”rotund”!!!

Am cumparat de curand un Golf 4 fabricat in 2001, motor 1.6 SR benzina. Problema este ca motorul nu merge rotund, insa in mers are putere si trage bine si nici nu am observat sa consume ulei. Am facut un tester VCDS si indica, ca nu are scanteie pe un cilindru si ca sa schimb bobina. O duc la mecanic care spune ca are scanteie, bobina da scanteie, bujiile sunt noi si fisele noi, insa masina nu are compresie (undeva la valoarea 5) si pe langa asta arunca si ulei pe cureaua de distributie. Tot mecanicul spune ca distributia a fost schimbata si la fel a fost schimbata si chiuloasa. Acum el spune ca trebuie sa cumpar ori motor nou, ori sa il repar pe acesta, cost ce m-ar duce pana la peste 1500 - 2000 ron, si cu toate astea nu exista garantia ca voi trece noxele la RAR in vederea inmatricularii. Acum nu mai stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept, sa il ascult pe cel cu testerul care spune ca nu are scanteie pe un cilindru si sa schimb bobina, sau sa il ascult pe mecanic? Nu stiu sincer in ce parte sa ma indrept, si astept o parere de la voi, un sfat si ce ma indrumati sa fac.

Va multumesc anticipat!
Driver2017 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-17, 19:32   #2
Celino3

Stock
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2
Default Re: Golf 4 1.6 SR nu merge ”rotund”!!!

Am avut Golf 4 , am prieteni care inca mai au .. toate consumă ulei .

Voiam să îți zic un lucru , să știi tu pentru tine .
După ce bineînțeles a crăpat motorul , am fost la reparat și am plătit în jur de 2000lei . Faza e următoarea , nici după ce a fost reparat motorul nu mergea "rotund" cum zici tu ,tot pierdea ulei ..

Cât despre RAR am trecut cum se trece la noi cu ceva bani în buzunarul inginerului și gata ..
Celino3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -