Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 10-06-17, 09:56   #1
fdorel4

Stock
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
Default Injectoarele pot distruge un motor ?!

Salutare ,
Am un Ford transit iar de ceva vreme problele vin ca pe banda rulanta . Vara trecuta a cedat pompa de inalta presiune , poluand cu span toata instalatia. Aceasta a fost inlocuta, injectoarele rectificate si rezervorul curatat, dupa aceasta reparatie, in urma cu doua luni am pornit spre vestul europei am reusit sa ajung pana in Austria la 1000 km de casa unde motorul a cedat . La acest drum am remarcat lipsa de putere si consumul exagerat de motorina undeva la 600 km cu 70 litri asta inseamna undeva 12% cu motor de 2000 TDCI . Motorul a cedat la urcarea unui deal ( de autostrada inclinatie mica)
Acum am reparat din nou masina, un alt bloc motor iar mecanicul a trebuit sa desfunde un injector pentru ca nu functiona .
Intrebarea mea este daca ii posibil sa se fi ditrus motorul din cauza injectoarelor care nu au functionat corespunzator . Mecanicul a spus ca dupa zgomotul produs de motor arborele este cu probleme .
MUltumesc tuturor !
fdorel4 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -