Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-05-17, 12:32   #1
jackel

Stage 1
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Default Pompa benzina noua

Salut, probabil s-a mai discutat asta, dar am incercat sa caut si nu am gasit nimic.

Masina in cauza: o toyota mr-s/mr2 cam aceeasi mancare de peste. De ceva timp cand acceleram se inneca, dupa o tura pe la mecanici si diagnoze fara vreun raspuns concret am luat problema in mana. Am schimbat bujii, injectoare, bobine, aceleasi simptome, asa ca am ajuns la pompa de benzina. Dupa ce am schimbat pompa veche cu cea noua masina nu a mai pornit, am dat la chei de m-am plictisit. Dupa multe informatii citite si auzite am inceput sa fac teste singur. Cu fire trase de la baterie e direct pompa functioneaza, in momentul in care o pun pe mufa ei, pauza.

Problema e ca nu se aude cand pun contactul, dar dupa ce dau la automat o aud bazaind. Am pus la loc pompa veche, la fel nici cu asta nu mai pornea, intr-un final am reusit sa o fac sa porneasca. Dar cand dadeam sa accelerez murea instant. Am schimbat iar pompa si din nou, nimic.

In mare din alte cateva informatii adunate stiu cam unde trebuie sa ma uit momentan. Conectorul pompei si releul, dar in caz ca nu e nici de la astea ce alte piese ar trebui sa inspectez.

Stiu ca majoritatea ar inclina spre service, dar am obosit fizic si material cu masina asta. Am fost cu ea peste tot de la service de cartier pana la reprezentanta si mereu am gasit rezolvarile singur. Plus ca masina nu porneste, deci nu se poate deplasata si orice ridicare pe platforma inseamna bara fata sparta, bara spate haraita.
jackel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -