Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-04-17, 13:47   #1
OlteanDan

Stock
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Exclamation Golf 4-probleme ESP si pornire dupa spalare

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si vin la dvs. cu o problema.
Am tot asteptat zicand ca o fi din cauza frigului, dar cand vad ca s-a incalzit si problema nu dispare...ma nenoroceste.
Ca sa trec la subiect, am un Golf 4 1.9 TDI 101cp din 2003.
Problema e asa: Dupa fiecare spalare (indiferent ca e la spalatorie sau acasa cu furtunul), pornirea motorului e foarte greoaie. Mai exact trebuie sa dau la automat cateva secunde buna pana sa porneasca motorul. Chestia asta se intampla repetat de catvea ori dupa fiecare spalare.
Pe langa asta, concomitent cu pornirea greoaie, Esp-ul ramane dezactivat(martorul aprins in bord) si nu reactioneaza in nici un fel la apasarea butonului. Dupa oprirea si repornirea motorului, uneori martorul se stinge, alteori inca ramane aprins. Aceste doua probleme le intampin la fiecare pornire a motorului in primi 40-50 de km dupa fiecare spalare(aproximativ)
Ideea mea este ca ajunge apa undeva...dar unde..
Ce parere aveti?
Ce ar trebui sa am in vedere sa verific?
A mai intampinat cineva aceasta problema?
Multumesc anticipat!
OlteanDan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -