Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-02-17, 17:26   #1
StefanP18

Stock
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
Default Renault Megane 1.4 16V

Salut baieti. Am montat astazi o instalatie Landi Renzo pe masina si am o problema: Becul din indicatorul de gaz imi arata verde (adica in momentul ala masina merge pe gaz), dar acul de benzina scade. Exclud varianta sa mearga si pe benzina si pe gaz pentru ca ar merge foarte infundata, si nu este cazul. Sunt 2 optiuni ramase: Fie masina se pacaleste ca in momentul ala consuma benzina si de aia scade acul, fie chiar merge doar pe benzina. Va scriu pe forum pentru ca au inchis la ora asta la service. V-am zis asta sa evit treaba cu "Du-te cu ea la ei ca stiu mai bine". Vreau doar sa stiu daca a mai patit cineva asta
StefanP18 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-17, 22:32   #2
andi_cimpean

Stage 5
 
andi_cimpean's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,889
Member of:
[Moderators]
Default Re: Renault Megane 1.4 16V

Am auzit de instalaţii GPL care de la o anume viteză, ca să compenseze
lipsa de putere, pişcă şi din benzină. Ţine mult de felul în care este programată instalaţia.
Deci, da, poate să-ţi consume şi benzină în timp ce rulează pe GPL, dar ştiam că lucrul ăsta este posibil doar de la nişte viteze mai mari.
__________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 14-02-17, 15:06   #3
tiby121

Stock
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Default Re: Renault Megane 1.4 16V

am intampinat aceiasi prob la un logan 2014. Chestia era ca nu ii consuma benzina, doar se pacalea singura. cand a alimentat 5 litri, i-a crescut nivelul la ceasuri ca si cum ar fi alimentat 30 lt . )
deci cel mai bine mergi asa...apoi cand a scazut considerabil, baga 10 lt de benzina. se vezi dacase ridica mai mult acul decat ar trebui la 10 lt. Si o sa iti dai seama ca e doar ceasul pacalit/
tiby121 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -