Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 21-01-17, 17:43   #1
UnderX

Stock
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Unhappy Golf 5 1.9 TDI Temperatura motor instabila

Buna!

Temperatura din bord a apei este complet instabila.

Am 2 golf 5, cel "bun" in momentul in care motorul se incalzeste, se opreste acul la 90 de grade si acolo ramane dar la al doilea pe langa faptul ca se incalzeste mai greu, daca o calc bine urca pana la 90 si cand incep sa o las mai usor, coboara si acul pana pe la 70 chiar si 60 de grade. Am facut si 100 de km si tot nu se aseaza. Temperatura de afara era -5 grade.

Antigel am bagat direct din sticla, scria ca nu este nevoie de diluare pe el, roz, g12, este in limitele normale.

Ideea este ca am inceput sa am si ceva probleme cu ea si banuiesc ca sunt corelate. De doua ori am patit sa se opreasca in drum.
O pornesc la frig, totul ok, dar in momentul in care termin motorina din filtru nu mai primeste motorina, se aprinde indicatorul de baterie si efectiv ma lasa in drum. VAG COM zice ca e totul ok, pompa este in regula. In ambele situatii am rezolvat deschizand filtrul de motorina, am pus motorina direct in el si am lasat masina sa ruleze pentru 10-15 minute la relanti. Dupa aia totul ok. Alimentez doar maxxmotion.

Are cineva idee ce ar putea fi?

Va multumesc!
UnderX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -