Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 10-12-16, 15:09   #1
torres95

Stock
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 7
Default Problema audi a4 b5 automat moare motorul in viteza

Buna!Detin au audi a4 b5 1.8 benzina 1997 125 cp automat!Am investit 1000 de euro in el minim si sapt trecuta l.am scos din service consuma cam 18-20 in oras enorm de mult orasul fiind mic si neaglomerat!Infine a avut ceva eroare la senzorii de la motor si partea mobila la esapament era praf!Am schimbat piesa s,a rezolvat treaba cu senzorii totul ok.Ieri o pornesc si trepida putin....nu am dat importanta....seara brusc in parcare cand am parcat a trepidat fff tare si se auzea un zgomot ciudat la esapament...infine ajung acasa.....azi dim cand o pornesc fericit porneste la sfert nu se mai aude acel zgomot la esapament o las vreo 5 min asa pornita,pe urma cand o pun in P brusc vibreaza trepideaza circa 3 sec si se opreste motorul(ceea ce nu e normal la o cutie automata)...o pornesc iar o pun in D aceleasi simpome...Doar in N nu moare motorul!Daca o pun in P nu moare motorul dar scade putin sub cifra 1 la turatie...specific cadn a murit motorul in R respectiv D s.a aprins tot ce se putea in bord!Care este cauza acestei probleme?Investitii: filtre si ulei chimbat atat in cutie cat si la motor acum circa 7000 de km poate si mai putin,distributie contitech acum 10.000 km,bujii directie,radiator,baterie noua acum 3 luni cumparata,placute de frana si discuri de frana noi ATE,capete de bara,suspensie,toate noi,compersor la fel reconditionat la elctrician,pompa de benzina la fel,problema la esapament partea mobila schimbata,cand am scos.o de la service nu mai avea nivio eroare...cutia schimba ff bine nu se tura decat fff rar cand era rece motorul exact intre 35-45 km/h in rest ireprosabil functiona.....dc trepideaza si moare motorul cand e bagata in viteza?
torres95 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-16, 21:37   #2
Don H'Gpardo

Stock
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 6
Default Re: Problema audi a4 b5 automat moare motorul in viteza

Da,intr-adevar este o problema care nu trebuie trecuta cu vederea.Avand in vedere ca am varsta de 15 ani nu vreau sa ma bag aiurea in detalii cu toate ca am cunostinte.De mic am pasiunea asta.In fine. Eu iti recomand sincer sa te duci la un mecanic bun si priceput si sa-i spui sa-ti identifice problema dupa care il intrebi cat ar costa.Daca nu iti convine ii spui ca te duci acasa si te gandesti,in acest timp tu du-te si la altii si vezi ce oferte au pentru aceleasi chestii. Sper ca ti-am fost de folos. Succes !
Don H'Gpardo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -