Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 26-06-16, 16:55   #1
Marianos

Stock
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 2
Unhappy problema golf 5 1.9 tdi din 2005

Scuze cred ca am deschis doua topicuri,
Buna ziua!Sunt nou pe forum...va salut!
Va cer sfatul in legatura cu problema pe care o am la masina mea vw golf 5 1.9 tdi din 2005.
Am cumparat-o acum 4 ani,timp in care mai mult a stat...problema este urmatoarea:
in special in sezonul f cald semnalizarea nu mai functioneaza in mers(stanga dreapta) nici click nu se aude nici becurile nu functioneaza....concomitent si AC-ul nu merge(odata cu indicatoarele sale stinse),,Doar Avaria functioneaza,,,si faza lunga....
Am pus-o pe ,,N.. testere la zeci de service-uri si electricieni auto inclusiv cele de la VW autorizate.Am schimbat tot ce inseamna electric inclusiv faruri si butuc cheie.Problema nu e frecventa dar apare,
Daca opresc masina si o las putin , semnalizarea functioneaza in functie de noroc mai mult sau mai putin..A doua zi toate sunt ok.
Anul trecut s-a oprit masina o data din mers(turometru cazut si tras pe dreapta)dupa jumatate de ora a mers dar...fara semnalizare. acum o luna am dat sa repornesc la un semafor nu mai pornea martorii palpaiau la bord,,am lasat-o in mijlocul strazii su dupa ceva timp a pornit,desigur semnalizarea nu mergea chiar si geamurile nu se mai deschideau..
Mi s-a spus de la anumite service-uri:d-le nu va mai putem lua bani e destul, nu stim ce are...De la VW cica ar fi alternatorul..mentioneaz ca am baterie noua.
In speranta ca aveti indicii sau ati patit si remediat dvs,va multumesc anticipat !
Marianos is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -