Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 14-03-15, 13:11   #1
iChris

Stock
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Unhappy Problema stabilitate golf 4

Salut baieti ! Am un balans (stanga-dreapta), pe puntea din spate care se manifesta mai acut pe carosabil umed, pe zapada, prundis sau la denivelari la un Golf 4. Am schimbat urmatoarele piese: bucse punte spate (ambele), pivoti (ambii), bucse fata la ambele brate, bieletele antiruliu sunt bune. Am o nelamurire in ceea ce priveste bucsele spate, este un spatiu acolo care ma face sa imi pun ceva semne de intrebare. O sa atasez doua poze cu bucsele din ambele parti. Banuiala mea este ca bucsele nu sunt pe dimensiunea corecta...Multumesc anticipat ! Mi-ar prinde bine orice sfat deoarece intentionez sa schimb puntea...alta solutie nu mai am si nu as vrea sa arunc cateva milioane si tot sa raman cu problema.

http://postimg.org/image/jkql7t4ir/

http://postimg.org/image/a7lbevu2p/
iChris is offline   Reply With Quote
Old 16-03-15, 11:36   #2
iChris

Stock
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Default Re: Problema stabilitate golf 4

Am fost la mecanic, a pus masina pe standu ala de reglat geometria si mi-a spus ca puntea spate e stramba, am deviatie la rotile din spate, deci s-ar putea sa fie asta problema.
iChris is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -