Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-03-15, 21:15   #1
cristi.dan

Stock
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
Default problema alimentare golf 3

am un golf 3 si a inceput sa mi se opresca in mers .cand scot furtunul prin care intra benzina in carburator iese putina benzina cu presiune si apoi mult aer . daca tin contactul pana se opreste pompa de benzina de cateva ori , vine iar benzina si porneste .am patin asta de mai multe ori si nu stiu ce sa ii fac , are cineva vreo idee???
cristi.dan is offline   Reply With Quote
Old 05-03-15, 18:39   #2
alexalfa

Stage 5
 
alexalfa's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Default Re: problema alimentare golf 3

Ai verificat releul pompei de benzină ? De obicei, cānd are un scurtcircuit, cuplează doar perioade scurte de timp, apoi se decuplează și īntrerupe alimentarea. Poți să identifici ușor dacă este de vină acest releu prin următoarea metodă :
Lasă motorul să funcționeze cāteva minute, la ralanti, apoi accelerează-l (cu automobilul pe loc), constant la aproximativ 2000 ture/minut , pentru aproximativ 30 de secunde. Posibil ca motorul să īnceapă să funcționeze neregulat datorită insuficientei alimentări. Apoi verifică prin atingere, releele din cutia de siguranțe. Īn cazul īn care releul pompei este fierbinte se cere īnlocuit deoarece este defect. Nu mai rețin ce cod are inscripționat pe capac, dar este ușor de identificat după schema dispunerii siguranțelor ( de pe capacul acestora). După identificarea lui, pentru a te convinge 100 %, decapsulează-l, montează-l īn slotul său, pornește motorul și urmărește cum cuplează, cāt se īncălzește, la diferite regimuri de turație a motorului. Din punctul meu de vedere mai mult ca sigur acesta este de vină.
__________________
Da-mi DOAMNE sa nu-mi mai doresc nimic ! Dar sa fie din aur !!!!!!!!!!!!!!
alexalfa is offline   Reply With Quote
Old 07-03-15, 22:34   #3
cristi.dan

Stock
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
Default Re: problema alimentare golf 3

mersi de sfaturi
cristi.dan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -