Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-12-14, 11:22   #1
mmmbbb67

Stage 4
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 251
Default Probleme cutie de viteze automata

Salut, am un dodge durango din 2002 cutie automata si acum sunt blocat cu el, nu mai vrea sa cupleze nicio viteza indiferent de treapta, cu o zi inainte a avut pierderi de putere chiar si cu acceleratia apasata puternic dar isi revenea, iar in deal nu tragea mai deloc. A doua zi nu a mai schimbat nici'o viteza iar nivelul de ulei este foarte sus, cu motorul pornit nivelul este mult mai sus decat normal, ca si cand nu ar circula uleiul in ea, se poate baga in toate vitezele, se aude TCM'ul cum schimba dar nu pleaca, uleiul e curat si roz, nu e laptos, a mai intalnit cinava situatia asta? Am mesaje de eroare:
no CCD messages recived from PCM
no CCD messages from TCM
engine torque control cut signal circuit low input
Radiatorul e nou la masina, are radiator comun apa si uleiul din cutie. Poate sa fie filtrul colmatat, e o problema de convertor sau e solenoidul?
mmmbbb67 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-14, 21:59   #2
mmmbbb67

Stage 4
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 251
Default Re: Probleme cutie de viteze automata

upppp
mmmbbb67 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -