Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 31-10-14, 16:04   #1
militaru.soarece@yahoo.co

Stock
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 5
Default electromotor reparat , face zgomot

am reparat electromotoru la un service auto , mi s.a comandat tot kitu' de reparat electromotoru dar acum merge bine doar ca face un zvomot ciudat la pornire . sa merg la alt mecanic ? e vina mecanicului de imi face zgomotu asta ciudat?
militaru.soarece@yahoo.co is offline   Reply With Quote
Old 07-11-14, 10:55   #2
carexpertauto

Stock
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 9
Default Re: electromotor reparat , face zgomot

Electromotorul trebuie sa se retraga complet dupa pornire. Cred ca de vina este bobina care impinge si retrage axul electromotului. Sa o verifice un electrician.
carexpertauto is offline   Reply With Quote
Old 05-05-15, 20:40   #3
militaru.soarece@yahoo.co

Stock
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 5
Default Re: electromotor reparat , face zgomot

sa va tin la curent? am mers toata iarna cu electromotorul asa reparat cu toate ca facea acel zgomot ciudat. am fat o fuga pe la reprezentanta si nenea ala mi-a spus ca atata timp cat masina porneste nu e nici o problema. doar un mic zgomot si atat . acum am ramas cu masina in drum. fum din motor de plastic ars si nu mai pornea. mi s-au aprins beculetele in bord ,ca pomu de iarna facea ,si atat. chem pe ala care mi-a reparat electromotoru sa ma duc pe platforma si ..electromotorul ars. de data asta bobina.am cumparat alt electromotor (300 de euro) si cica mi s.a ars si bateria din cauza la electromotor(cu toate ca nu stiu cat de posibil este sa se arda bateria) dar cum avea 6 ani ma gandeam ca oricum trebuia sa o schimb. da.. deci bobina era de vina .din cauza asta facea zgomot. si a facut pana s-a ars. asa ca de aveti probleme de genu asta sa stiti ce va asteapta

Last edited by militaru.soarece@yahoo.co; 05-05-15 at 20:42.
militaru.soarece@yahoo.co is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -