Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 15-11-11, 11:06   #1
Dorin84

Stock
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Exclamation BMW 525D/E60 an 2004

Buna,

Am o problema de vreo luna cam asa:se blocheaza ceasul la o ora anume...si se reseteaza pe 00:00 doar dupa ce iau o borna de la baterie jos (intrebare:E o diferenta daca iau ambele borne jos complet) pentru 15 minute pana se elimina curentul total.Apoi reglez din nou ceasul si data daca e necesar dar dupa cateva porniri sau chiar la prima pornire din nou se opreste ceasul la ora in care bagi cheia in contact.De detaliat si faptul ca pe langa aceasta problema: este cand se blocheaza becul verde pe interior in bord de la semanlizatorul dreapta, sau este cand dispare intreg afisajul de la computerul de bord, nici o cifra, nimik.Mult mai important este ca nu mai apare cand trebuie facuta revizia schimbul de ulei(nr.de km pana la revizie),nici cand trebuie schimbate placutele, nici o alta informatie de despre acestea...Deci ati mai patit careva asa ceva? Sunt din Bihor, Oradea.
Dorin84 is offline   Reply With Quote
Old 25-11-11, 09:19   #2
Dorin84

Stock
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Cool Re: BMW 525D/E60 an 2004

Dorin84;4715758]Buna,

Am o problema de vreo luna cam asa:se blocheaza ceasul la o ora anume de exemplu 10:20 desi e ora 11:15 ...si se reseteaza pe 00:00 doar dupa ce iau o borna de la baterie jos (intrebare:E o diferenta daca iau ambele borne jos complet???) pentru 15 minute pana se elimina curentul total.Apoi reglez din nou ceasul si data daca e necesar dar dupa cateva porniri sau chiar la prima pornire din nou se opreste ceasul la ora in care bagi cheia in contact. De detaliat si faptul ca pe langa aceasta problema: este cand se blocheaza becul verde pe interior in bord de la semanlizatorul dreapta, sau este cand dispare intreg afisajul de la computerul de bord, nici o cifra, nimic, nimic....Mult mai important este ca nu mai apare cand trebuie facuta revizia schimbul de ulei (nr.de km pana la revizie,km ramasi),nici cand trebuie schimbate placutele, nici o alta informatie de despre acestea...Deci ati mai patit careva asa ceva? Sunt din Bihor, Oradea.[/QUOTE]
Dorin84 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -