Quote:
Originally Posted by hit-man
eu zic sa nu iti iei 20 v sau 16 v daca iti shimbi motoru numa pt un singur aspect...daca se rupe distributia(cum am patit eu recent si mi-o indoit toate valvele)te usuca de bani reparatia...
|
Ce aberezi mai copile acolo?...hai sa vindem masinile toti cei care avem motoare multisupapa,nu? Daca n-ai ce posta,abtine-te...n-are rost sa postezi doar pentru a-mi da mie de lucru -sa sterg posturi in care "zici" cuvinte doar de dragu de-a avea zgomot la tastatura
pasbogdan,sa stii ca inca mai am inca si un cc ca al tau (1990 - ke, 5cyl 2000cmc...daca te uiti pe sectiunea audi il vezi) si chiar daca cu el nu am mai circulat decat foarte rar in ultimii 2 ani,tin la el si am cautat tot felul de solutii pentru a-i imbunatati performantele si nu-s sigur ca merita implementarea unei turbine pe sistemul asta de injectie.Ar trebui schimbate si injectoarele cu unele de debit marit,si distribuitorul...ca sa nu mai vorbim de decomprimarea motorului care-ti va scoate peri albi...

.
Poate ar fi mai simplu un compresor mecanic,insa nu-l vei gasi f ieftin. Poate in cazul trecerii la injectie electronica ai avea mai putine batai de cap.
Referitor la ......"turbina" aia cu motoras electric de care spuneai....

,cred ca mai bine nu mai vorbesti de asa ceva

.
PS: motorul ala de pe S4, S2, RS2,S6(pana-n '98 si este 2.2 nu 2.3

), este senzational in oricare dintre configuratii (doua sau trei tipuri de turbine folosite,toate KKK),daca-l gasesti in firea lui,ia-l

. Am vazut ca este de vanzare un 200 cu motorul ala pe anuntz,prin BV,insa,,....scump rau

- 5000cere. Din cate am vazut tine cu "interne stock",peste 330CP...ceea cee...
PS2: vad ca imaginea cu motorul este chiar a masinii tale...

..ce cauta distribuitorul ala (capul) negru pe masina ta?!...dupa '88 s-au folosit numai cele de aluminiu,iar tu acolo vad ca ai unul de la generatia cu ,,k-jetronic....???
PS Most Important

: acum mi-a aratat cineva varsta topicului asta. Consider ca s-a rezolvat in 10luni de zile problema,insa daca mai este cumva de actualitate,pasbogdan -te rog sa-mi dai un pm. pentru a redeschide threadul.
Numai bine,