Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 05-02-07, 15:06   #1
liv67

Stage 3

liv67's Avatar

Default ajutor: faruri aburite la audi a4 2004

sal,

Va cer si eu sfatul.

Am un audi a4 din 2004 cu xenon care nu a fost lovit niciodata si luat de nou din romania.
De la un timp incep sa mi se abureasca farurile foarte mult, ambele la fel.
A mai avut cineva problema asta si cum a rezolvat-o.

PS: sticlele de la far nu se dau jos.
liv67 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-07, 19:49   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: ajutor: faruri aburite la audi a4 2004

Quote:
Originally Posted by liv67 View Post
......
A mai avut cineva problema asta si cum a rezolvat-o.....
.
Le demontezi de pe masina (ai doua suruburi in partea de sus si doua in spate ascunse pe sub cabluri plus o priza comuna pt. toate becurile care are o clema ce se apasa cu o surubelnita subtire deoarece este destul de tare plasticul) si mai tragi un silicon (ideal din cel folosit la lipit parbrize) de jur imprejur in zona de imbinare a geamului.
Inainte de aceasta operatie ,in cazul in care sint aburite,demonteaza capacul din spate si becurile ,apoi baga jetul unui foen pina se usuca bine.
Bafta!

Last edited by turbojack; 05-02-07 at 19:52.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 05-02-07, 20:53   #3
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: ajutor: faruri aburite la audi a4 2004

Quote:
Originally Posted by turbojack View Post
Le demontezi de pe masina (ai doua suruburi in partea de sus si doua in spate ascunse pe sub cabluri plus o priza comuna pt. toate becurile care are o clema ce se apasa cu o surubelnita subtire deoarece este destul de tare plasticul) si mai tragi un silicon (ideal din cel folosit la lipit parbrize) de jur imprejur in zona de imbinare a geamului.
Inainte de aceasta operatie ,in cazul in care sint aburite,demonteaza capacul din spate si becurile ,apoi baga jetul unui foen pina se usuca bine.
Bafta!

normal nu ar trebui sa ti se abureasca decat daca ai mers la spalatorie .. sau face condens dar e putin probabil

ce ti-a zis turbo este perfect ... si daca nuh incearca sa schimbi garniturile de la becuri alea de cauciuc

Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -