Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 03-04-04, 13:30   #1
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]
Default ZCE-u' :)

bai masina mea e varza acum. dar pana de 1 mai trebuie sa ii fac multe reparatii. am insa o problema legat de stabilitatea daciei mele. Va trebui sa ii schimb amortizoarele de pe spate, si arcurile, mi s-a recomandat sa pun pe spate arcuri de fatza scurtate cu o spira. Voi ce ziceti ? Si vreau sa stiu si eu cam cum ar trebui raportul de tensiune al arcurilor fatza- spate. care trebuie sa fie mai tari si care mai moi ca atunci cand fac manevre bruste sa nu ma rastorn?
mersi anticipat.

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 21:35   #2
LAU-TM

Stage 3

LAU-TM's Avatar

Pune arcuri de faat cu 1,5 spire taiate si o sa stea dreapta,dar daca sti sa eviti bine gropile taie 2,5 spire pe spate si 1 spire pe fata si o sa vezi ca ai alta masina,mai stabila in curbe,mai usoara directia pt ca ii cobori cantrul de greutate si poti intra mai tare in curbe.Succes!
LAU-TM is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 10:57   #3
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Daca omu zice ... eu nu pot sa il contrazic .. daca era de opel te sfatuiam eu ce si cum !
Succes !
Insa nu le pune prea rigide sa nu stea masina ridicata de cur ca rupe ficatzii si rinichii in tine !!!
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 22-04-04, 21:41   #4
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

Eu vreau sa am stabilitate foarte buna pentru ca vreau sa particip din nou la inedemanare si nu vreau sa mai merg chiar in halul ala pe 3 roti! Mersi LAU-TM!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 10-05-04, 10:29   #5
B12ZMD

Stage 5

Set motor setcar
Vibrochen
Ax came modificat
Supape admisie 4 bucati + evacuare 4 bucati + ghiduri supape 4 bucati
Carburator nova
Filtru de aer + kit admisie

sa vad cum dracu reusesc sa fac rodaju ... in maxim 2.500 de ture .. o sa fie tare greu .
Old 04-06-06, 01:00   #6
cioky

Stage 4

cioky's Avatar

Default Re: ZCE-u' :)

Daca vrei sa fie beton in curbe taiei din arcuri cum a zis si tau-tm si poti sa-i mai pui si niste cauciucuri mai late... 185-195
cioky is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 16:57   #7
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: ZCE-u' :)

Quote:
Originally Posted by cioky
Daca vrei sa fie beton in curbe taiei din arcuri cum a zis si tau-tm si poti sa-i mai pui si niste cauciucuri mai late... 185-195
last post
10-05-04, 08:29
200SX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -