Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 20-08-04, 00:29   #1
mache_rau

Stage 4

mache_rau's Avatar

Default 4motion ... syncro

printre multele nelamuriri pe care le am fata de vw, am una care ma \"roade\" de ceva tinmp .... care e diferenta dintre 4motion si syncro
mache_rau is offline   Reply With Quote
Old 20-08-04, 13:55   #2
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

syncro reprezinta tractiunea integrala permanenta - la modelele VW mai vechi.
4motion - tractiune integrala nepermanenta - toate rotile se cupleaza in caz de aderenta scazuta.
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 20-08-04, 14:33   #3
mara

Stage 4

mara's Avatar

Eu am impresia ca la 4motion tractiunea e tot permanenta,doar ca e mai desteapta si trag rotile cu cea mai buna aderenta.Nu permite ruperea aderentei.
mara is offline   Reply With Quote
Old 20-08-04, 14:39   #4
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

4motion - transmisia pe toate cele 4 rotile cu diferente de putere (pe spate sau pe fata in functie de vreme, inclinatia drumului etc.)

Syncro - transmisia e tot 4x4, nu permanenta, cu trecere in functie de aderenta si puterea cu care apesi accelereatia.

La fel e si la 4motion doar ca acolo se transmite puterea de pe o punte pe alta in mod diferit.

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -