Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 28-06-08, 10:50   #1
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Noul supercar Lamborghini: primele detalii

Intr-un viitor destul de apropiat, Lamborghini Murcielago isi va incheia o cariera de senzatie, moment in care lumea va face cunostinta cu urmasul sau.

Din fericire, compania din Sant’Agata nu are de gand sa faca rabaturi inutile de dragul naturii, astfel incat viitorul supercar va avea motor V12 si, foarte important, un design inspirat din cel al senzationalului Reventon.

Potrivit consideratiilor designerului Walter De Silva, esenta unui Lamborghini sta in sunetul si in impactul vizual pe care le produce, precum si in modul in care il face pe cel de la volan sa se simta important.

Masinile constructorului bolognez nu sunt extreme doar prin putere si performanta, ci si prin aparite, astfel incat un design exarcebat precum cel al lui Reventon pare sa fie sursa de inspiratie perfecta.

La fel ca si Murcielago, viitoarea nava-amiral a flotei Lamborghini va avea tractiune integrala si un motor V12 capabil de cel putin 600 CP; totusi, ea va fi mult mai usoara, italienii urmand a munci din greu pentru a mentine masa masinii la o valoare cat mai redusa posibil.

Din acest punct de vedere, strategia lui Lambo se aseamana cu cea a rivalului Ferrari, care va propune drept inlocuitor pentru Enzo un supercar cu motor V10 inspirat de conceptul Millechili.

Cat despre modul in care herghelia va fi transmisa catre roti, asteptati-va ca Lamborghini sa nu renunte la cutia E-Gear, considerata cel putin la fel de buna precum una cu dublu ambreiaj.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Lambo%20Reventon.jpg
Views:	118
Size:	107.4 KB
ID:	576605  
__________________
Menorah Hora
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 29-06-08, 01:10   #2
ZAUBER

Stage 4
 
ZAUBER's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 255
Default Re: Noul supercar Lamborghini: primele detalii

Reventon este cel din poza!
ZAUBER is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -