Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 28-06-08, 10:49   #1
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default BMW PAS vine la Frankfurt 2009!

BMW este decis sa reuseasca acolo unde Mercedes cu al sau R-Klasse a dat-o in bara, pregatindu-se sa lanseze un nou model “polivalent” pe care lumea il cunoaste deocamdata sub numele de PAS (acronimul lui Progressive Activity Sedan).

Ei bine, acum stim cu exactitate locul si momentul acestui eveniment, sursele din cadrul marcii dezvaluind ca masina va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, editia 2009.

Din cate ne-au permis fotografiile “spionilor” sa ne dam seama, PAS va avea un design puternic inspirat de liniile lui X6 si un interior cam la fel amenajat: patru scaune individuale, dotate cu ventilatie, incalzire si functii de masaj vor asigura o serie de calatorii extrem de confortabile.

Din profil va fi greu sa ne dam seama daca avem de-a face cu un combi sportiv sau cu un hatchback de dimensiuni apreciabile, insa adoptarea unor console fata/spate de dimensiuni extrem de reduse vor contribui din plin la dinamizarea look-ului.

Masina va avea o lungime de cel putin 4,9 m si un ampatament de limuzina de lux – peste 3 m –, astfel incat prezenta pe sosele si spatiul interior vor fi la cele mai inalte cote.

Un asemenea mastodont – dimensiunile il plaseaza chiar si peste X5 – va avea nevoie insa de o gama de motorizari potente pentru a respecta imaginea sportiva a companiei bavareze; astfel, cel mai slab agregat disponibil va fi un turbodiesel de trei litri cilindree, capabil de 245 CP. Deasupra sa se va situa versiunea biturbo a acestuia si un sase-in-linie pe benzina de asemenea dublu-supraalimentat, ambele in stare de cel putin 300 CP.

Top-model va fi insa un nou turbodiesel V8 de patru litri cilindree, ce va pune la dispozitie nu mai putin de 408 CP si 600 Nm.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BMW%20PAS.jpg
Views:	80
Size:	39.5 KB
ID:	576604  
__________________
Menorah Hora
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 29-06-08, 01:00   #2
ZAUBER

Stage 4
 
ZAUBER's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 255
Default Re: BMW PAS vine la Frankfurt 2009!

cred ca modelul PAS de care se vb nu va arata asa intr-o forma finala, care seamana f mult cu x6!

daca chiar asa o sa arate...nu ii vad cu ochi buni in ceea ce priveste vanzarea acestui model!
__________________
S 600 tunat cu toporul= S 400,4 matic
maybach S62 tunat cu toporul=S 600
ZAUBER is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -