11-06-08, 16:08
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Noi detalii despre viitorul Audi A6
Limuzina de clasa mare a producatorului din Ingolstadt va fi lansata in 2010, la un an dupa competitorii traditionali - BMW Serie 5 si Mercedes E-Klasse.
Pe langa o randare noua, avem acum cateva detalii in plus despre A6.
Acesta va primi sasiul revolutionar din aluminiu ASF II (de la Audi Space Frame), responsabil pentru greutatea relativ scazuta a lui TT, bolidului R8 sau varfului de gama A8.
Noul sasiul va fi cu 50% mai usor decat cel pe care-l inlocuieste, dar si cu 50% mai puternic, urmand sa fie extins pe viitorul coupe A7, pe A8 si pe Q7. In cazul acestuia din urma greutatea va fi redusa substantial, si anume cu 318 kilograme!
Noul A6 va avea o gama de motorizari completa, ca intotdeauna de altfel, ce se va intinde de la un V6 de baza (2,8 litri, 190 CP), trecand prin "ograda" unui V8 de 4,2 litri si 350 de cai, pana la agregatul V10 de pe S6, capabil de 420 CP. Pe "frontul" diesel se remarca versiunile V6, de 2,7 litri cu 185 CP, respectiv 3 litri si 240 CP.
Tractiunea va fi fata sau integrala (celebrul quattro), iar la nivel vizual farurile cu LED-uri (a la A3 Cabrio) iti vor atrage privirea.
|
|
|
12-06-08, 00:51
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Re: Noi detalii despre viitorul Audi A6
pacat... pacat, sincer chiar nu ma mai atrage audi... desi acest design impresioneaza pe multi, mie mi se pare fara noima... deja exista alternative mult mai bune pentru audi
|
|
|
17-06-08, 15:14
|
|
Stage 2
|
Pai daca va arata asa ca in poze (avnd in vedere ca nu de putine ori pana intra efectiv "in paine" modelele sufera modificari importante) va fi rupere..
|
|
|
17-06-08, 17:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
pacat... pacat, sincer chiar nu ma mai atrage audi... desi acest design impresioneaza pe multi, mie mi se pare fara noima... deja exista alternative mult mai bune pentru audi
|
depinde ce vrei. mie personal imi place stilul lor mai conservator (sau mai "german" sa-i spunem)
|
|
|
17-06-08, 17:45
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
|
are un stil elegant+sportiv, ceea ce e destul de bine pt o singura marca/masina!
|
|
|
18-06-08, 12:39
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
da, dar vezi tu... eleganta+sportivitate... e reusita de la bentley in sus  ) audi nu le imbina asa bine pe amandoua. imi placea mai mult stilul conservator. acum nu mai e conservator.
|
|
|
18-06-08, 12:44
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
|
astea sunt cerintele de pe piata !
Eu zic ca le combina destul de bine in raport cu pretul  cat despre bentley nu poti sa spui acelasi lucru  (referitor la pret)
|
|
|
18-06-08, 13:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
da, dar vezi tu... eleganta+sportivitate... e reusita de la bentley in sus  ) audi nu le imbina asa bine pe amandoua. imi placea mai mult stilul conservator. acum nu mai e conservator.
|
te rog compara stilul "ne-conservator" audi cu mercedes, bmw, renault (chiar si dacia daca ma gandesc bine  ) s.a.m.d. si apoi gandeste-te mai bine.
cat despre eleganta+sportivitate avem S4,RS4,S6,RS6,S8 poate chiar S5 (dar cam tras de limba la capitolul sportivitate). nimeni nu face asta mai bine ca audi  . daca la astea doua mai adaugi o doza de snobism si statut social, intr-adevar obtii bentley (sau chiar rolls, daca esti negru sau regina). altfel, daca poporul vrea eleganta si sportivitate, are Audi.
|
|
|
18-06-08, 18:12
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
deci daca am o avere de sa zicem 10mil euro si imi iau bentley sunt snob. trebuie sa imi iau audi...
dar sincer eu tot nu pot sa gasesc sportivitate curata intr-un audi. sportivitate gasesc intr-o alfa, honda, subaru, bmw etc, nu intr-un audi. in audi eu vad doar putere. inainte vedeam si aspect civilizat, care nu bate la ochi ca orice masina scumpa, dar de la aparitia noului a4/a5 si a placintei de q7 s-a dus dracu si asta. si daca am bani multi si vreau putere si lux de ce sa nu iau un mercedes? se descurca mai bine... daca vreau sportivitate si o doza oarecare de lux de ce sa nu iau bmw? din nou se descurca mai bine.
pacat de audi... singurele masini calumea pe care le mai au sunt a6 si a8... astept cu "nerabdare" sa le schimbe
|
|
|
18-06-08, 22:11
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Ce design plafonat.
|
|
|
19-06-08, 15:34
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
|
Constructorul german din Ingolstadt pregateste o usoara operatie estetica pentru versiunile sedan si break ale modelului Audi A6, pe care le va prezenta la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.
In fotografiile de mai jos se vede modelul A6 Avant, care nu prezinta nici un fel de camuflaj pentru a masca designul exterior.
Astfel, putem remarca noile blocuri optice fata care inglobeaza LED-uri pentru mersul pe timp de zi, apoi aripile fata care au fost redesenate, noua grila frontala si oglinzile laterale, care integreaza luminile de semnalizare.
La interior, A6 Avant a primit unele imbunatatiri, printre care noul volan, in timp ce sub capota masina ascunde propulsorul turbodiesel 2.0TDI care dezvolta 143 CP in loc de 140 CP ca la actualul model.
Alte dotari care se regaseau pana acum pe lista de optionale, cum ar fi suspensia magnetica, vor fi oferite standard !!!
|
|
|
19-06-08, 18:10
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Arata foarte bine, insa trebuia sa pui si o poza din spate sa vedem ce diferente exista fata de actualul model  .
|
|
|
19-06-08, 19:37
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
poze spion cu varianta sedan
|
|
|
19-06-08, 21:39
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
uite o masina frumoasa. dar NUU nu vrem stopurile alea. ii vin asa de bine cele vechi, nu trebuia s-o strice cu astea noi
|
|
|
20-06-08, 11:12
|
|
 Stage 5
|
aaaaaaaaaaa...ma dor ochii!!! ce i-au facut la stopuri????
shit...o ia si audi pe ulei....
|
|
|
|
|