Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 27-03-08, 01:46   #241
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:
Originally Posted by dogy_10 View Post
nu pot sa cred......cum dracu sa compari pretul unei masini din americ cu una din europa......comparatia trebuie facuta la preturile din romania, nu america si romania....plm nu pot sa cred....frate in america o masina europeana e umflata de taxe cand ajunge...corect? vezi acelasi lucru se intampla si in europa...oare dc? pt ca si americanii si europenii vor sa-si protejeze industria lor....deci niciodata nu va ajunge un calyber sa coste cat un logan in europa....nu mai vorbi prosti si compara pretul lui calyber din romania nu pretul din america

PS: am vaz ca ai spus si tu asta....nu am mai avut rabdare sa citesc toate posturile pt ca deja era aberant
de fapt masinile europene sau asiatice care vin nu sunt umflate cu taxe, mai ales ca mai toti producatorii au fabrici aici deja, deci speculezi... taxe de poluare, de prima inregistrare si alte tampenii menite doar sa te stoarca de bani si sa protejeze economiile locale nu avem! in plus exista si tratatul NAFTA (north american free trade agreement) intre canada, america, si mexic, deci tot ce se produce pe continent nu are extra trafie....

Si ce e asa de rau in a COMPARA CE FACE DACIA LA EA ACASA, si ce face ALT PRODUCATOR LA EL ACASA... nu pricepi, nu ma intereseaza ca dupa taxe pretul masinii se umfla, ma intereseaza ca producatorul care teoretic are costuri mai mari, poate sa ofere mult mai multa masina pentru cam aceeasi bani, decat producatorul de volum mic de masini ieftine. Dolarul valoreaza la fel in Romania, cat si in America, deci analizez ce poate creea fiecare compania cu aceeasi suma, ca sa vad care ofera mai mult CONSUMATORULUI LOCAL! E asa de dificil???????? ASTA ERA TOT!! Este vorba de ce poate produce o companie cu o suma de bani, nu de cat ajunge pretul dupa taxe, si dupa mine Dacia e mult in spate si ar face bine sa se trezeasca!

ca am adaugat dupa ca pe masura ce schimbul valutar tot creste in valoarea euroiului, si ca in viitor preturile la americane o sa se aproprie de cele europene, asta e altceva!

Last edited by AlliedComposites; 27-03-08 at 01:49.
AlliedComposites is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 04:18   #242
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]
Default Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

sincer iti zic u esti prost rau de tot ma baiatule daca u ai ajuns sa compari romania cu usa atunci ce plm sa mai zic de aia care compara dacia cu bmw sau mercedes
u deja esti bolnav dute in plm in america ta si lasane
pai u compari usa care este poate ceea mai puternica din lume cu romania care americanii nici nu stiu unde sa caute romania
u compari tehnologia si experienta unor firme care au cel putin 60-70 de ani de experienta cu dacia care de vreo 5-6 ani a inceput sa faca si ea ochisori u cred ca esti bolnav ca altfel nu stiu cum sa iti zic
ma repet un super moderator ceva sa ia atitudine si sa nu mai dea drumu la toti copii nascuti in nu stiu ce masini luxoase si acum cand se uita la dacia nu vad decat un dulap
aveti rabdare ca si skoda a avut si in cativa ani au ridicat-o la un nivel net superior fata de ce era si sa nu mai zic ca unele masini sunt mai bune ca vw
voi incerca sa ma abtin sa mai postez sau sa mai intru in discutie cu tine ca vad ca esti prea inchis la mine
si apropo vezi ca daca euro creste dolaru devine si mai mic si e posibil sa vezi ca un 1 euro= 2 dolari

SirNenea is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 05:05   #243
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by SirNenea View Post
sincer iti zic u esti prost rau de tot ma baiatule daca u ai ajuns sa compari romania cu usa atunci ce plm sa mai zic de aia care compara dacia cu bmw sau mercedes
u deja esti bolnav dute in plm in america ta si lasane
pai u compari usa care este poate ceea mai puternica din lume cu romania care americanii nici nu stiu unde sa caute romania
u compari tehnologia si experienta unor firme care au cel putin 60-70 de ani de experienta cu dacia care de vreo 5-6 ani a inceput sa faca si ea ochisori u cred ca esti bolnav ca altfel nu stiu cum sa iti zic
ma repet un super moderator ceva sa ia atitudine si sa nu mai dea drumu la toti copii nascuti in nu stiu ce masini luxoase si acum cand se uita la dacia nu vad decat un dulap
aveti rabdare ca si skoda a avut si in cativa ani au ridicat-o la un nivel net superior fata de ce era si sa nu mai zic ca unele masini sunt mai bune ca vw
voi incerca sa ma abtin sa mai postez sau sa mai intru in discutie cu tine ca vad ca esti prea inchis la mine
mare panarama mai esti!! Zdrente ca tine sunt motivul de ce romania e inca o varza! Esti un imbecil fara precedent!

Quote:
si apropo vezi ca daca euro creste dolaru devine si mai mic si e posibil sa vezi ca un 1 euro= 2 dolari
da ma desteptule????? uite-te mai sus unde EU am zis ca dolarul propabil o sa ajunga jumate cat euro si o sa vorbim despre 1euro=2dolari. Serios, sunt multi distrusi pe forumul asta, da popic ca tine inca n-am mai vazut
Old 27-03-08, 05:19   #244
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Ce ma Dacia e de capul ei? E cu renault, care are program de formula 1 si care are Nissan, care face GTR-ul, deci mi se pare ca ar putea folosi multa tehnologie, DACA I-AR LASA! Chrysler ce are, divizia SRT??? WOOOOW, as zice ca Dacia are MUULT mai mult ajutor! Dar nu, ii face sa ramana o companie de cacat, numai ca sa fie ieftini. Majoritatea pieselor oricum sunt disponibile la francezi, nu e greu sa pui VVT, sau A/C, sau ABS, deci ce e asa de greu pentru Dacia?? Nimic, dar nu-i lasa sa ia piesele deja disponibile din galantarul de la Renault.... Si asta o sa-i sece, ca alti competitori care produc mai ieftin o sa aiba avantajul, fie prin asi reduce costurile de productie si mai mult, fie prin simplu fapt ca vor fi ajutati de cursul valutar. Ce crezi ca Airbus de tampiti muta productia in America si China, ca a devenit prea scump in europa sa produca din cauza euro-ului. Esti tu prea bivol de cireada si nu te duce capu sa pricepi asta, dar bai omule, asta e motivul de ce majoritatea lucrurilor noastre sunt produse in China, PENTRU CA SUNT MAI IEFTIN DE PRODUS ACOLO. Deci hai poate-mi spui ca nu poti compara tricoul din china cu tricoul din romania doar pentru ca se adauga costuri de transport?????????? Nu serios, arata-mi ca esti complet incult analfabet, macar sa nu-mi mai pierd naiba timpul. La fel cum se produc lucruri in toate colturile de lume, pentru a fi mai incolo vandute in alte colturi de lume, MASINILE SUNT EXACT LA FEL, bai rusinea romaniei.

Last edited by AlliedComposites; 27-03-08 at 05:22.
Old 27-03-08, 07:18   #245
Evil Yuri

Stage 5

Una la mana, cred ca ai o parere foarte proasta despre modelele scoase de Dacia sub grupul Renault. Nu este Mercedes, nu este Dodge, dar este o masina, are 4 roti, este fiabila, si iti ofera o siguranta buna. Eu cred ca tu vorbesti doar din poze, asa cum fac majoritatea. Daca le zici de o masina proasta, ei se gandesc la una urata, eventual la Dacia.

Doi la mana, tu te contrazici singur. Si o sa iti spun ca americanii sunt niste prosti, pentru ca in loc sa cumpere Neonu sau Caliberu, ei cumpara Reno Logan, Reno Sandero. Ba mai mult, chiar tu zici ca acolo Sandero & co se vinde mai scump decat aici. Si totusi, se vinde ca painea calda.

Eu cred ca tu nu intelegi un lucru. Si anume ca tu compari niste masini din clase diferite. Nu poti sa compari un Merc C Class full, cu un E class varianta coaja. Dupa cum spui tu, mai pui cateva mii, si iti iei un E class coaja. Pe de alta parte, la asta mai pui cateva mii, si poate iti iei un S class, macar un 320.
Daca tu in momentul asta ai 10000 de euro in buzunar, si mai poti sa faci rost de inca 4000 sa iti iei Caliber, asta nu inseamna ca toti au banii astia.

Daca tot esti atotstiutor, de ce se vinde Skoda Octavia asa bine, cand pentru cateva mii in plus ai Passat care e mai luxos, e mai frumos, e mai cu motz.

Daca tot nu ai inteles unde bat, atunci iti spun eu: ce producator ofera o masina la pretul asta cu dotarile astea ? Ca sa nu zic de o masina mai buna...

Despre e baza = basic, sa mor de nu m-ai dat gata. Scrie in engleza macar, sa ne intelegem calumea.

PS: daca Airbus muta productia in America ca e mai ieftin, de ce Sandero e mai scump in America ? Revenim la partea cu americani prosti care in cumpara... Romani prosti care cumpara milioane de Logane sunt, dar si americani ? ntz ntz ntz unde a ajuns lumea asta
Old 27-03-08, 08:38   #246
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Evil Yuri View Post

Doi la mana, tu te contrazici singur. Si o sa iti spun ca americanii sunt niste prosti, pentru ca in loc sa cumpere Neonu sau Caliberu, ei cumpara Reno Logan, Reno Sandero. Ba mai mult, chiar tu zici ca acolo Sandero & co se vinde mai scump decat aici. Si totusi, se vinde ca painea calda.
ce ma??????? habar n-am pe ce lume esti si despre ce vorbesti nu se vinde NICI UN logan in america!

Quote:
Eu cred ca tu nu intelegi un lucru. Si anume ca tu compari niste masini din clase diferite. Nu poti sa compari un Merc C Class full, cu un E class varianta coaja.
NU COMPAR NICI O MASINA, CHIAR ESTI IN HALUL ASTA DE DENS??? AM COMPARAT ASA DE CHESTIE CE OFERA UN PRODUCATOR SI ALTUL LA EI ACASA, PENTRU ACEEASI BANI!!!! ATAT! NIMIC MAI MULT! CE NAIBA, NU MAI INVENTATI SI NASCOCITI!!!! ATATA!!!! NIMIC ALTCEVA!!!!!! DACA AS FACE O COMPARATIE CU O A TREIA COMPANIE SA ZICEM JAPONEZA SA VAD CE SCOT AIA LA IN JUR DE 10,000 EURO E OK??? ERA DOAR O COMPARATIE, SI O OPINIE, NU ODA DACIEI SAU A LU DODGE, PUTIN IMI PASA DE AMANDOUA. SA-MI BAG PICIOARELE, E CHIAR ASA DE GREU DE PRICEPUT?

poate aveti si voi dreptate, poate ca companii cu traditie de decenii au deja o structura bine organizata, de la design, la fabricanti de piese, la dealeri, tot tot tot, si asta ii ajuta sa-si scada din costurile de operare... si poate sunt alte motive, sunt foarte bucuros sa le discutam, dar hai sa nu mai batem campii despre alte prostii

Quote:
Daca tot esti atotstiutor, de ce se vinde Skoda Octavia asa bine, cand pentru cateva mii in plus ai Passat care e mai luxos, e mai frumos, e mai cu motz.
asa o fi la voi, eu am opinionat din ce stiu eu si din ce mai vad cand vad in tara, nu ma deranjeaza cu nimic sa primesc alte opinii, pentru ca voi stati acolo si stiti mai bine, dar ati putea raspunde cu un pic de bun simt si sa numai sariti la gat una doua

Quote:
Daca tot nu ai inteles unde bat, atunci iti spun eu: ce producator ofera o masina la pretul asta cu dotarile astea ? Ca sa nu zic de o masina mai buna...
sunt oameni si oameni... in unele colturi din lume, condusul inca e o placere. Inca mai conteaza sa ai putere, inca mai conteaza sa ai suspensie buna, etc, etc. Doar sa ai A/C si oglinzi electrice, asta e marea chestie la voi? Care poate sa scoata masina cea mai ieftina, si care sa aiba CD ai AC, aia e cea mai tare ? A/C, oglinzi si scaune electrice, mp3, HIDuri sau Xenoane, ABS si VVT, sunt standard pe aproape toate masinile in afara de modelele cele mai de baza in America de Nord, deci sa ai asa ceva nu ridica nici o spranceana... poate la Mexicani

deci ce zice asta, ca skoda se vinde, pentru ca exista toata europa de vest si russia unde are piata, si mai e un segment din piata vest europeana care vrea masini ieftine. Dar sa punem punctu pe i, e masina ieftina pentru cine vrea sa se laude ca are si el CD si ABS pe masina si care nu-si permite mai mult... woooptie doo... doar pentru ca o masina se vinde, nu inseamna ca ii trebuie ridicate statui sau ca chiar e buna, pentru ca pentru un entuziast de masini, probabil e plictisitoare ca naiba....

Quote:
Despre e baza = basic, sa mor de nu m-ai dat gata. Scrie in engleza macar, sa ne intelegem calumea.
sa scriu in engleza pe forumul asta?? am facut o data greseala, si au sarit toti cacanarii ca "baaa, ce te dai in figuri, vorbeste pe romaneste"

si in plus, nu sti cat de penibili mi se par toti fraierii care scriu "U" in loc de "TU" ma sparge faza mereu cand vad la cate unu ca sa mai pui un T li se rupe mana YOU macar daca ar merge in propozitie, da ****... mai pine ati pune numarul 2 daca sunteti asa de smecheri si va place pe engleza

nu serios, incerc sa o tin pe romaneste ca sa nu raman la un vocabular numai cu cuvinte de baza... ca la 13 ani cand am plecat, nu aveam eu cine stie ce cunostiinte prea inflorate de romana

Quote:
PS: daca Airbus muta productia in America ca e mai ieftin, de ce Sandero e mai scump in America ?
nu e NICI o legatura! Daca tu nu pricepi ca in europa muncitorii sunt platiti in EURO, si daca fiirma viinde in strainatate sau are contracte in DOLARI, pierde bani zi cu zi, deci isi muta productia in america ca sa produca si sa vanda in aceeasi moneda, si sa nu mai piarda bani aiurea... Producand in america acum au profit dublu, pentru ca acum tot ce vand in EURO, le da profit din ce in ce mai mare, pentru ca ei continua sa produca la acelasi cost, dar obtin din ce in ce mai multi bani! e cat de baza se poate, deasta se muta companii prin toata lumea, exact la fel cum sunt multe companii care au venit in romania sa profite de mana foarte ieftina de munca!

Habar n-am cu cat se vinde Dacia IN AMERICA DE SUD, dar daca e mai scump, poate sa fie din SIMPLU motiv ca vor sa faca profit mai mare de pe ea! Costul de productie ramane acelasi, ca e tot produs in romania... La fel cum si masinile straine sunt produse la mama lor acasa, si dupa ajung in europa, cum am spus pana acum. Motivul de ce ajung mai scumpe in europa nu conteaza, costul de productie e acelasi, la fel cum e la fel la Dacia cand exporta... Deci din nou, mai spun o data, comparam doar ce poate produce o firma cu 10,000 de euro, si ce produce alta cu 10,000 , total independent de cu cat ajung sa se vanda cand sunt importate...

Quote:
Revenim la partea cu americani prosti care in cumpara... Romani prosti care cumpara milioane de Logane sunt, dar si americani ? ntz ntz ntz unde a ajuns lumea asta
ummm... nu stiu cum sa-ti spun... dar nu e nici un Logan in america!!! din cate am auzit, au aparut in Brazilia si america de sud, dar iti garantez ca aici nu sunt... deci.... imi pare rau... dar iara esti cu oile la pascut... si daca la atata lucru esti asa de departe de realitate, ma intreb cum oi fi la celelalte subiecte de pana acum. .... ntz ntz ntz unde a ajuns lumea asta
Old 27-03-08, 08:59   #247
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

mai sus vroiam sa spun EUROPA DE EST SI RUSIA, nu europa de VEST si rusia! cand era vorba de market pentru masini ieftine... scuze, a trecut timput de editare
Old 27-03-08, 19:47   #248
Evil Yuri

Stage 5

E vorba de America de Sud. Dar e mai aproape decat Europa de America. De ce acolo Dacia prinde asa bine cu saraciile astea scumpe, si nu isi iau toti Dodge ?

Eu te inteleg pe tine ca esti confuz, dar ce zic eu nu este decat o reformulare a ceea ce spui tu. Daca pui cap la cap ce spui, o sa vezi ca apar diverse contradictii.

Dar vad ca o arzi glorios, ca e asa, ca nu e asa, dar nu spui frate ce producator ofera o saracie de masina mai ieftina ca Dacia ? Da corect, e Dodge, e Skoda, e Opel si sunt multi altii care ofera masini la preturi cu 2-3-4 mii mai scumpe decat ceea ce ofera Dacia. Si corect, sunt mai bune, mai dotate, mai frumoase. Dar strict pentru banii care ii dai, nu poti sa ceri mai mult si nu gasesti altceva...decat Tata Nano, daca te coafeaza asa ceva.

Daca nu, te rog sa ma contrazici, si sa imi arati cine ofera un model asemanator sau mai bun, in aceiasi bani.

Si te rog, nu ma intereseaza vreun Dodge chel la 10.000 de euro, cand Dacia full e 9000, pentru ca o comparatie de genul asta e aberanta.
Evil Yuri is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 20:00   #249
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

bloodfart u ai condus vreodata un logan mai mult de 1 km sincer???
eeee eu pot sa iti zic ca il conduc de 135.000 km si pana acum nu am schimbat decat la revizia de 120.000 un rulment pe spate si un furtun la stergatoare si la revizia de 135.000 chipul de la cheie si tija de la bucsa sau ceva de genu
acum zi-mi sincer o fi chiar asa de proasta dacia pe cum crezi u ???
mentionez ca masina nu este neglijata niciodata (nu ma dau cu frana de mana sau alte tampenii de genu dar liniute sau provocari la semafor aproape la ordinu zilei
masina inca mai prinde la 135.000 km viteza de 175 km/h adica viteza max cu benzina de 95
zi-mi sincer pot sa cer mai mult de la masina??? nu ma lasat in cei 3 ani si un pic nici macar o data nu ma lasat masina pe undeva sau nu ma dezamagit vreodata in vreo depasire
ce vrei sa ii cer la o masina de 8300 cat am dat eu confort de S classe
eu iti zic ca proprietar de logan nu critica ceva ce nu cunosti
daca nu ma crezi iti pot trimite poze cu masina mea sa te convingi iti fac si filmulet daca vrei
Old 27-03-08, 22:16   #250
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
E vorba de America de Sud. Dar e mai ap. De ce acolo Dacia prinde asa bine cu saraciile astea scumpe, si nu isi iau toti Dodge ?

hahaha, hai sa fim seriosi, cand zici AMERICANII, toata lumea intelege USA, nu brazilia inteleg ca ti-am dat peste cap argumentul, dar acum chiar ca o lungesti cat de mult poti. Probabil, si mai mult ca sigur, ca in america de sud nu exista gama completa din USA, cum nu exista nici macar in Mexic! Si sunt o gramada de masini mici locale, exact ca in europa.... deci.....

Quote:
Dar vad ca o arzi glorios, ca e asa, ca nu e asa, dar nu spui frate ce producator ofera o saracie de masina mai ieftina ca Dacia ? Da corect, e Dodge, e Skoda, e Opel si sunt multi altii care ofera masini la preturi cu 2-3-4 mii mai scumpe decat ceea ce ofera Dacia. Si corect, sunt mai bune, mai dotate, mai frumoase. Dar strict pentru banii care ii dai, nu poti sa ceri mai mult si nu gasesti altceva...decat Tata Nano, daca te coafeaza asa ceva.
ca europeanu se uita la 2-3 mii (care daca te gandesti in dolari e cam 3-4mii, dar asta conteaza mult prea putin), asta nu stiam, si daca-mi spui ca asa e te cred. Probabil pentru ca la voi este si o gama asa de uriasa de model, si chiar intre cateva mii gasesti multe modele... Aici fiecare producator are una POATE doua masini ieftine, si se bazeaza pe sedanuri semi-luxoase gen serie 3 si 5, A4 si A6, infinity G37, lexux IS350, Charger, 300C si alte minunatii. Ford de exemplu are doar o versiune de varza a lui Focus si atat, nu ST, nu KA, nu altceva mai mic sau de aceeasi marime... deci vezi, e un salt marisor de la sa zicem un Neon la un Charger...

Quote:
Si te rog, nu ma intereseaza vreun Dodge chel la 10.000 de euro, cand Dacia full e 9000, pentru ca o comparatie de genul asta e aberanta.
din nou, doar ziceam ce produce fiecare la el acasa.. pentru ca daca sa zicem ca euro chiar valoreaza dublu cat dolarul, acel Caliber de $15,000 (pe piata americana) are un echivalent de pret de numai 7500 de euro. Sa zicem ca-i adauga 2000 euro in taxe. Se ajunge la 9500euro. Daca cum zici tu, ca romanu si europeanu este in principal interesat de pret, deodata o sa aiba o masina mai ieftina ca Dacia. Si daca au aceleasi dotari, sau poate un pic mai bune, dupa aceeasi logica, unde va navali lumea?
Old 27-03-08, 22:29   #251
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
bloodfart u ai condus vreodata un logan mai mult de 1 km sincer???
eeee eu pot sa iti zic ca il conduc de 135.000 km si pana acum nu am schimbat decat la revizia de 120.000 un rulment pe spate si un furtun la stergatoare si la revizia de 135.000 chipul de la cheie si tija de la bucsa sau ceva de genu
acum zi-mi sincer o fi chiar asa de proasta dacia pe cum crezi u ???
mentionez ca masina nu este neglijata niciodata (nu ma dau cu frana de mana sau alte tampenii de genu dar liniute sau provocari la semafor aproape la ordinu zilei
masina inca mai prinde la 135.000 km viteza de 175 km/h adica viteza max cu benzina de 95
zi-mi sincer pot sa cer mai mult de la masina??? nu ma lasat in cei 3 ani si un pic nici macar o data nu ma lasat masina pe undeva sau nu ma dezamagit vreodata in vreo depasire
ce vrei sa ii cer la o masina de 8300 cat am dat eu confort de S classe
eu iti zic ca proprietar de logan nu critica ceva ce nu cunosti
daca nu ma crezi iti pot trimite poze cu masina mea sa te convingi iti fac si filmulet daca vrei
Eu am un Neon si un SRT4, deci Dacia Americana si Dacia Americana cu Turbo, deci te inteleg complet. Si aici masinile astea sunt vazute ca destul de varza (in afara de SRT ca snopeste totul pe strada ), si ca si tine, am avut grija de amandoua, si pana si "varza" de Neon nu mi-a dat nici o problema... In schimb peste tot auzi, maamaa ce varza e neonu si ce des se strica...

Insa da, sunt lucruri subtile care diferentiaza mult neonul de SRT... suspensia chiar si stoc e exponential mai buna, franele sunt mult mai mari si are ABS, transmisia e mult mai puternica si are LSD de ultima generatie, motor care sa tina la peste 550 de cai fara modificari, si o tona de alte prostii... Cu toate astea ar mai fi multe chestii care ar fi misto sa le aiba... xenoane, VVT ca modelul nou, etc... daca le iei la bani marunti, sunt o tona de lucruri care ar fi misto sa le ai pe masina (ESP de exemplu), si care nu le ai in masinile ieftine, cate geamuri electrice si aer conditionat or avea ele!

Pentru tine Dacia aia merge bine pentru cerintele tale. Tu esti fericit ca ai atins 175 la ora, ca te tine fara griji si probleme, si ca consuma probabil destul de bine (zic destul de bine, fiindca Neonul meu de 2L si 132 cai consuma cam fix la fel). Bun, dar iei in considerare detaliile mai mici? Adica, cand doamne fereste ai acident, cat de bine o sa reziste masina? Masina merge ok in linie dreapta, dar daca o arunci tare in curbe se tine bine? La fel franele, or fi ok, dar sunt sigur ca daca ti le-ai upgradat vezi ca diferenta poate sa fie uriasa... etc... Asta zic ca nu totul e la vedere, si vanzatorii nu-s interesati decat sa-ti arate mare de tot ce dotari are masina, ce misto arata bordul, orice ca sa uiti sau sa nu te gandesti la adevaratele dezavantaje.... nu zic ca toate minunatiile sunt pe toate masinile din SUA, dar dupa mine, parca per total sunt mai "complete"...

Last edited by AlliedComposites; 27-03-08 at 22:32.
Old 27-03-08, 23:16   #252
Evil Yuri

Stage 5

Hai s-o lasam balta te rog. Dolarul nu e juma de euro, iar Caliberu se vinde de la 14.000 de euro in sus in Ro, deci dublu fata de Dacia => comparatia nu isi are sensul.

Pe de alta parte, referitor la ultimul tau post, la Dacia nu te imbie nimeni cu uite cat de frumoasa e masina, ce bord frumos are. Si asta pentru ca nu exceleaza la capitolul asta. Nu poti sa spui ca e o masina urata, exagerata etc, dar design-ul nu e punctul ei forte. Si de aici porneste toata treaba ca Dacia e proasta, din diverse guri sau tastaturi, mai mult sau mai putin avizate. Eu sincer nu vad ce legatura e intre design si restul masinii, dar fie.

Cat despre partea tehnica, masina este fiabila (chestia asta este relativa, dar este relativ fiabila, in principal ca este foarte simpla si sunt sanse mai mici sa se strice ceva), Loganu are 3 stele Euro-NCAP, iar Sandero este proiectat pentru 4 stele, deci siguranta este foarte buna. Dar trebuie inteles ca asta nu e masina de alergat cu ea pe serpentine sau sa bati recorduri pe circuit.

Eu nu sunt posesor de Dacia si nu lucrez la Dacia sau la vreo firma adiacenta, dar am avut ocazia sa merg cu noile Dacii (cele de la 1300 in coace) destul de mult, si puse toate punctele forte si slabe in balanta cu pretul, reiese o masina ce isi merita banii.
Si spun asta chiar daca imi place sa imi tarai de obicei fundul intr-un luxos Q7 3.6 pe autostrazile din Franta.

PS: sa nu mai zic de comentariile despre VAN / Pick-up de pe forum - cum ca de ce nu e frumoasa ca Maybach Excelero, ca doar tre sa se simta bine marfa din ea, stiind ca masina e frumoasa.

PPS: nici macar Opel Agila nu poate concura la pret cu Sandero, e mai scumpa cu 1000 de euro, si nici nu te imbie cu un look extraordinar, sau cu un confort de 5 stele.
Evil Yuri is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 23:25   #253
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Hai s-o lasam balta te rog. Dolarul nu e juma de euro, iar Caliberu se vinde de la 14.000 de euro in sus in Ro, deci dublu fata de Dacia => comparatia nu isi are sensul.
ehem

eu raspund la ce zice-ti voi, si folosesc ideile si raspunsurile voastre, deci....

si cum vad ca ai ramas la aceeasi idee, ca masina X se vinde cu Y dolari AZI, deci ce naiba conteaza altceva, atata timp cat AZI se vinde bine, sunt de acord, merita lasata balta discutia

Last edited by AlliedComposites; 27-03-08 at 23:28.
Old 27-03-08, 23:52   #254
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

eu am varianta full a loganului si printre dotari se numara abs cu ebv( aceasi varianta de pe megane II), 2 airbaguri si in plus cele 3 stele la teste europene de siguranta
ce imi pare rau e ca ulterior au aparut ca optiune si airbaguri cortina pt logan
nu stiu ce auzi u din canada despre logan dar nu auzi prea bine eu de frane sunt fff multumit si de multe ori mau scos din rahat
nu sunt fericit ca masina mea ajunge la 175 ci ma bucur ca eu fata de altii am o masina cu care pot sa imi fac treaba si stai linistit ca pe langa logan mai am si o toyota avensis 2.2 d4d dar aia e mai mult a lu tata eu o iau mai mult de fite cand vreau sa ... o "maimuta"
Old 28-03-08, 00:55   #255
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

nu mai e strutzocamila acum... e un broscoporc. urata. se putea mai bine sincer
vacaroz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -