Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 06-02-08, 21:27   #1
-LEXION-

Stage 5

Default Lege europeana pentru consum redus

Chiar nu am stiut unde sa pun stirea...pentru ca nu am vazut nicio sectiune pentru stiri pe site, asa ca, cine stie, sa mute acolo postul.

Lege europeana pentru consum redus

Evenimentul Zilei On-Line, 2008-02-05

PROPUNERE. Fostul presedinte al grupului petrolier anglo-olandez Shell, Mark Moody-Stuart, vrea sa ceara Uniunii Europene sa interzica autoturismele care consuma prea mult si „de care nimeni nu are nevoie“.

„Nimeni nu are nevoie de o masina care sa consume 15 si 28 de litri de benzina la 100 km“, a declarat Sir Moody-Stuart, propunand interzicerea tuturor autoturismelor noi care consuma peste 8 litri la 100 km. „Putem sa cumparam cea mai spatioasa masina, cea mai rapida, atata timp cat indeplineste normele de eficacitate energetica“, a mai spus Moody-Stuart.

via: http://www.cont2003.ro/news.php?zid=3205

Li se cam urca puterea la cap la tantalaii astia, pun pariu ca in parcarea lui vezi numai Hummer, Dodge, Caddillac...... propune legea asta, sa ii mai ramana si lui petrol sa le faca plinul....

Last edited by -LEXION-; 06-02-08 at 21:29.
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 06-02-08, 21:30   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Lege europeana pentru consum redus

POFTIM?!?!?!?!?!?!?!?!?! si ce facem? ne luam toti diesel de 2l-2juma max? sau benzina de max 2l? sa-i ia dracu nu e posibil sa se faca asa ceva pt ca automat lambo/ferrari/maserati/rolls etc ar da faliment. astea sunt aiureli din gura lor, e imposibil. si sa fie asa ceva, imi iau un 2l benzina si bag in el pana o consuma 20 la suta.
creca sir moody-stuart asta are nevoie de o femeie mai repede
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 06-02-08, 22:28   #3
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
POFTIM?!?!?!?!?!?!?!?!?! si ce facem? ne luam toti diesel de 2l-2juma max? sau benzina de max 2l? sa-i ia dracu nu e posibil sa se faca asa ceva pt ca automat lambo/ferrari/maserati/rolls etc ar da faliment. astea sunt aiureli din gura lor, e imposibil. si sa fie asa ceva, imi iau un 2l benzina si bag in el pana o consuma 20 la suta.
creca sir moody-stuart asta are nevoie de o femeie mai repede
te sustin....cred ca este o mare abureala ce a zis ala acolo...) doar nu se v-a ajunge un seria 7 cu motor de 2 l....pai nu mai are rost.....vom merge toti numai cu matiz ,tico si alte bese de masini
ArCaDa is offline   Reply With Quote
Old 06-02-08, 23:54   #4
-LEXION-

Stage 5

yup, its everywere!

http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...llCars/230843/

-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 08-02-08, 17:37   #5
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

aolo ce limbaj as folosi...
F**u-ti fata aia de prost iesi dracu din casa mai vezi si tu ce se-ntampla nu mai sta la birou si da la **** toata ziua x(
sper sa n-o incurc n-am zis io nimic :-"
22VIN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -