30-06-10, 09:20
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
300.000 de vehicule Logan MCV produse la Uzina Dacia
300.000 de vehicule Logan MCV produse la Uzina Dacia
La aproape patru ani de la lansarea sa oficiala, Dacia Logan MCV a ajuns deja la 300.000 de de unitati produse. Deloc surprinzator, avand in vedere succesul de care se bucura break-ul gamei Dacia pe pietele occidentale. Modelul cu numarul 300.000 (Logan MCV 1.5 dCI, 5 locuri, de culoare rosie) va ajunge la un client din Italia.
Al doilea membru al familiei de modele Logan si-a inceput cariera comerciala in octombrie 2006, imediat dupa prezentarea sa la Salonul Auto de la Paris din acel an. Restilizata in octombrie 2008, gama Logan MCV este alcatuita din patru versiuni de echipare (Ambiance, Preference, Laureate si Prestige), disponibile in doua configuratii - cu cinci si respectiv cu sapte locuri.
30-06-10, 12:23
|
|
 Stage 4
|
Re: 300.000 de vehicule Logan MCV produse la Uzina Dacia
Toate versiunile sunt de 2 lei. Nu merita banii aceste masini. Am folosit aproape toate versiunile de Logan si nici una nu merita banii dati pe ea.
|
|
|
30-06-10, 12:26
|
|
 Stage 5
|
Arata-ne ceva mai bun la banii astia, evident nou, sa ne lamurim si noi cum sta treaba, daca te dai asa expert. Nu este nicio masina pe piata sa ofere acelasi dotari / spatiu / performanta / cost intretinere / fiabilitate la banii astia si noi tot nu suntem multumiti. Mai sunteti multi ?! De unde apareti ?
|
|
|
30-06-10, 12:32
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Arata-ne ceva mai bun la banii astia, evident nou, sa ne lamurim si noi cum sta treaba, daca te dai asa expert.
|
1. Nu ma dau expert.
2. Nu am zis ca trebuie sa fie masina noua sau veche. Important este sa fie masina mai buna decat un Logan, am zis Logan, multora stiu ca li se pare o gluma, dar are mari vanzari. Lasa ca stiu baietii pe ce sa dea banii. Cumparati cat mai multe masini Logan, sa ajunga vanzarile si la 500.000 de unitati. Asa e frumos.
|
|
|
30-06-10, 12:36
|
|
 Stage 5
|
=)))) Atunci tu vorbeai de SH vs nou, e clar, nici nu are rost discutiam, e arhicunoscuta discutia asta aberanta. Cert este ca logica lipseste cu desavarsire in astfel de comparatii. Asa SH imi iau si eu la 2500 - 3000 euro un Logan din 2005 cu dotari, putini km, nelovit, inca fiabil. Arata-mi tu o masina mai buna la banii astia, eventual NOUA (ca vad ca iti plac comparatiile sh vs nou)  .
Last edited by _anaconda_; 30-06-10 at 12:40.
|
|
|
30-06-10, 12:41
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
=)))) Atunci tu vorbeai de SH vs nou, e clar, nici nu are rost discutiam, e arhicunoscuta discutia asta aberanta. Cert este ca logica lipseste cu desavarsire in astfel de comparatii. Asa SH imi iau si eu la 3000 euro un Logan din 2005 cu dotari, putini km, nelovit, inca fiabil. Arata-mi tu o masina mai buna la banii astia, eventual NOUA (ca vad ca iti plac comparatiile sh vs nou)  .
|
Pai asta e si frumusetea ca nu gasesti masina noua in banii astia la fel de buna. Nici nu trebuie sa se intample asta. Poti gasi altele, ceva mai vechi, in aceeasi bani, mult mai bune. In principal conteaza cat de buna e masina, nu ca una e mai veche cu un an sau doi decat cealalta si gata nu o mai cumperi.
|
|
|
30-06-10, 13:30
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by nicholas
Pai asta e si frumusetea ca nu gasesti masina noua in banii astia la fel de buna. Nici nu trebuie sa se intample asta. Poti gasi altele, ceva mai vechi, in aceeasi bani, mult mai bune. In principal conteaza cat de buna e masina, nu ca una e mai veche cu un an sau doi decat cealalta si gata nu o mai cumperi.
|
Si garantia? Sau avem bani si aia nu se ia in considerare?
|
|
|
02-07-10, 00:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nicholas
Toate versiunile sunt de 2 lei. Nu merita banii aceste masini. Am folosit aproape toate versiunile de Logan si nici una nu merita banii dati pe ea.
|
Majoritatea nu sunt fanboy BMW ca sa ia o cazatura din 1999 si sa isi bage sufletul in ea. Pentru dus din punctul A in B la un cost cat mai scazut Loganul este o masina ideala.Este fiabila si usor de intretinut ca nu trebuie sa te duci la reprezentanta neaparat plus ca gasesti piese ieftine pe toate drumurile.
Plus ca bravo lor de fac cinste macar cu asta.
|
|
|