Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 15-06-07, 20:39   #61
Marian_st

Stage 1

Marian_st's Avatar

Default Re: Dacia Logan 4x4

Quote:
Originally Posted by anaconda_4badguys View Post
Nu stiu cum pui tu motoare TDI atata timp cat aceste motoare sunt ale VAG!!!Daca nu esti in cunostinta de cauza nu mai vb!!!
Sunt SUV-uri(Tucson)care au cca 120 cp(si sunt si mai grele),dar bineinteles alea nu mor in depasire pt ca nu sunt dacii,sunt 'straine'!!!!1.6 16v 105 cp e suficient
Dar ce sa faci...asta e mentalitatea de roman...orice e bun in afara de dacia...
Da prietene dar eu vorbesc de cuplu....nu de cai putere....probabil u ai condus si mult la varsta ta....fara suparare...sper sa ma intelegi....
Marian_st is offline   Reply With Quote
Old 15-06-07, 20:52   #62
Marian_st

Stage 1

Marian_st's Avatar

Quote:
Nu stiu cum pui tu motoare TDI atata timp cat aceste motoare sunt ale VAG!!!Daca nu esti in cunostinta de cauza nu mai vb!!!
Sunt SUV-uri(Tucson)care au cca 120 cp(si sunt si mai grele),dar bineinteles alea nu mor in depasire pt ca nu sunt dacii,sunt 'straine'!!!!1.6 16v 105 cp e suficient
Dar ce sa faci...asta e mentalitatea de roman...orice e bun in afara de dacia...
In plus nu e vorba doar de greutate....ci si de inaltime...masina e voluminoasa....daca bate vantu din fata cei 105 cp ai tai de la benzina....sunt nimic...motorul ala de 1.6 chiar nu are cuplu destul ptr masina aia....asta ca sa nu mai vorbim despre consum, motorul ala ar fi chinuit rau de tot.... Dar u de unde sa stii?....ce masina conduci?..ai carnet?....la voi pustii de azi totul se rezuma la cai putere...are x cai....nu are x cai....si tot asa...habar nu aveti ce e ala 1 cal putere si ca de fapt cuplu motor este cel decisiv....asa ca lasama cu chestiile astea citite din reviste...da? pa pa
Old 15-06-07, 20:56   #63
Marian_st

Stage 1

Marian_st's Avatar

Quote:
Si mai fa un calcul te rog....Vezi cate kg are masina, mai pune 5 persoane de 70kg fiecare, plus bagaje si mai vezi atunci cum merge motorasul tau....nu vreau sa fiu rau cu tine dar cred ca nu ai fost tu pus vreodata in situatii de genu asta...asa ca lasa-ma te rog si nu-mi spune mie ca vorbesc in nestiinta de cauza...plsssss...
Old 16-06-07, 00:58   #64
SmokeR

Stage 1

off: fara suparare dar puteai sa dai EDIT nu sa faci atatea posturi! ((Marian_st))
SmokeR is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 05:52   #65
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

este un pas inainte..motorizarea?fiecare cumpara ce vrea,si p logan au pus benzinarul ala obosit si s-a dat in draci....
Urban per4mance is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -