Quote:
Originally Posted by fuzzy
hmmm... o chestie care mi se cam pare bataie de joc de la dacia: printre dotarile modelului E0 "logan" se numara scutul protectie motor si centurile de siguranta fixe... am zis   ... cum doamne iarta-ma sa bagi asa ceva pe pagina oficiala? cum sa pui chestiile astea ca si cum ar fi niste dotari extraordinare?? m-au mirat cateva chestii din astea la versiunile precedente dar asta le cam depaseste...
p.s.: inca o "bubulina" pe care am mai gasit-o la dotari: maner sprijin pasager fata... cine oare se gandeste la chestiile astea de la ei de la dacia? chiar asa de dushi sunt??? nu vad si ei ca sunt penibile astfel de afirmatii??
cel putin scutul de protectie al motorului stiu ca este standard la orice autoturism... nu am vazut in viata mea un autoturism nou fara scut dar......
|
stai linistit peste tot e asa, la vw polo intra la dotari lumina interior, iar la mercedes, emblema mercedes pe volan
si inca ceva vad ca criticati designu, mi se pare ca nu aveti ce critica si va luati de cum arata, fiti siguri ca patronul unei firme de distributie nu da doi bani pe design